Carousel hot news

VIDEO/„Varianta Ţucudean nu ne-a interesat niciodată”

Steaua vrea să-şi întărească ofensiva, dar pe lista lor nu este fostul dinamovist, George Ţucudean. Antrenorul campioanei, laurenţiu Reghecampf a declarat în exclusivitate la FANATIK SHOW că...
07.08.2013 | 18:36
VIDEO/„Varianta Ţucudean nu ne-a interesat niciodată”
ADVERTISEMENT

Steaua vrea să-şi întărească ofensiva, dar pe lista lor nu este fostul dinamovist, George Ţucudean. Antrenorul campioanei, laurenţiu Reghecampf a declarat în exclusivitate la FANATIK SHOW că nu s-a gîndit niciodată la aducerea fostului atacant al cîinilor: „Nu ne-am gîndit la varianta Ţucudean, nu este nimic adevărat. Ţucudean nu ne-a interesat niciodată.”

Mihai Stoica, a confirmat la Dolce Sport că Steaua nu este interesată de atacantul celor de la Standard Liege: “Nu ne interesează Ţucudean. Nu ne-a interesat niciodată”, a declarat Stoica la DolceSport. Managerul stelist a mai completat spunînd că Steaua nu a fost niciodată interesată nici de Kapetanos: “Nu ne-a interesat nici Kapetanos. A fost un joc al nostru pentru ca CFR să respecte contractul. Am făcut un pariu şi am zis că o să-l păstreze pe Kape şi am vrut să cîştig pariul”, a mai afirmat Stoica.

ADVERTISEMENT

 

VEZI VIDEO:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri