Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Mihai Stoica, enervat în direct la TV din cauza preferatului lui Edi Iordănescu: „Dacă trebuie să stăm în el, nu e ok!”

Un jucător convocat de Edi Iordănescu în lotul pentru Euro 2024 îl enervează teribil pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB a izbucnit în direct la TV
09.06.2024 | 11:05
Mihai Stoica enervat in direct la TV din cauza preferatului lui Edi Iordanescu Daca trebuie sa stam in el nu e ok
Mihai Stoica, enervant în direct la TV din cauza preferatului lui Edi Iordănescu: „Dacă trebuie să stăm în el, nu e ok!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul preferat al lui Edi Iordănescu nu este deloc pe placul lui Mihai Stoica. Președintele C.A. de la FCSB s-a enervant teribil și a transmis ce crede despre „feblețea” selecționerului.

Mihai Stoica, enervat din cauza preferatului lui Edi Iordănescu: „Am crezut că am eu o problemă cu el”

România traversează o pasă extrem de proastă înainte de Campionatul European. Selecționata noastră nu a bătut pe nimeni în 2024. Ba, mai rău, în ultimele două amicale, cu Bulgaria și cu Liechenstein, nu a reușit să dea gol!

ADVERTISEMENT

Și după acțiunea de dinaintea plecării în Germania, unul dintre cei mai criticați „tricolori” este nimeni altul decât George Pușcaș. Atacantul lui Bari le-a promis fanilor naționale că va da goluri la Euro, dar, până atunci, a stârnit furia lui Mihai Stoica.

„Este o mare problemă. Am crezut că poate am eu o problemă cu Pușcaș, dar apoi am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Nu joacă la Bari, formație slabă din Serie B, aproape a retrogradat în Serie C. Pe Iordănescu nu îl obligă nimeni să joace cu Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Probabil o să joace Drăguș și Alibec. Dacă trebuie să stăm în Pușcaș, atunci nu e ok”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

George Pușcaș, care are 42 de meciuri și 11 goluri pentru echipa națională, se va bate pentru titularizare la Euro 2024 cu alți trei atacanți din lotul de 26 de fotbaliști pe care l-a convocat Edi Iordănescu: Denis Alibec, Denis Drăguș și Daniel Bîrligea.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 28 de ani, care sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la Bari, în Serie B, n-a mai marcat pentru prima reprezentativă din 18 noiembrie 2023. Golul egalizator în victoria cu Israel de la Budapesta, scor 2-1, a fost singura reușită a lui Pușcaș în campania de calificare la Euro 2024.

Șanse minime să fie păstrat la Genoa: „Ar putea fi vândut pe sume importante”

George Pușcaș este legitimat la Genoa, club cu care mai are contract până în vara lui 2026. Cu toate acestea, atacantul român are șanse mici să continue la gruparea de pe Stadio Luigi Ferraris.

ADVERTISEMENT

„Genoa are câțiva jucători la prestigiosul eveniment internațional EURO 2024. Este vorba de: atacantul Mateo Retegui cu Italia, Malinovskyi cu Ucraina și Pușcaș cu Romania. În special, atacantul român este privit cu atenție.

Se va întoarce după 6 luni petrecute la Bari, dar nu face parte din planurile clubului Genoa, care ar vrea să-l vândă. Dacă Pușcaș reușește să producă o serie de performanțe convingătoare cu naționala sa, ar putea fi vândut pe sume importante”, a scris pianetagenoa1893.net.

ADVERTISEMENT