Sport

Mihai Stoica, entuziasmat după stagiul de pregătire al FCSB-ului: „Cel mai bun de până acum!”. Ce jucător a lăudat

Mihai Stoica a fost încântat de stagiul de pregătire al FCSB-ului, spunând că a fost unul dintre cele mai reușite cantonamente ale echipei.
30.06.2024 | 10:32
Mihai Stoica entuziasmat dupa stagiul de pregatire al FCSBului Cel mai bun de pana acum Ce jucator a laudat
Mihai Stoica, încântat de stagiul de pregătire al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, managerul general al campioanei României l-a lăudat pe Marius Ștefănescu, despre care a spus că s-a adaptat perfect la echipă. Transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Mihai Stoica, încântat de stagiul de pregătire al FCSB-ului

Mihai Stoica a fost încântat de stagiul de pregătire al FCSB-ului, recunoscând că a fost unul dintre cele mai reușite cantonamente făcute de campioana României: „A fost unul dintre cele mai reușite stagii pe care le-am avut.

ADVERTISEMENT

Nu i-am avut la dispoziție pe jucătorii echipei naționale. Unii jucători au avut un salt foarte mare. Mă uitam la Băluță care a marcat din penalty în meciul cu Almere.

Mă uitam la el cum arăta acum un an și cum arată acum. Dar nu numai el, mai sunt fotbalitși care au făcut un progres, care se vede și în cifrele de la antrenamente”. 

ADVERTISEMENT

„Ștefănescu parcă e la noi dintotdeauna!”

Mihai Stoica a continuat și l-a lăudat pe Marius Ștefănescu, despre care spune că s-a adaptat excelent la cerințele de la FCSB și că va fi un jucător important al „roș-albaștrilor” pentru următorul sezon.

„Sunt premize foarte bune pentru campionatul care urmează. Există niște parametri, un parametru foarte important e stare de oboseală. S-a dat un test în premieră și câțiva jucători au arătat extraordinari.

ADVERTISEMENT

Toți care vin de la alte cluburi, sunt în urmă cu nivelul pregătirii. Ștefănescu arată foarte bine, Ștefănescu parcă e dintotdeauna la noi. Avem câțiva care au venit din alte părți, dar care înțeleg bine jocul”, a spus Mihai Stoica, la TV PrimaSport.

„Octavian Popescu a fost operat de un doctor celebru, a avut o sinuzită, acum respiră foarte bine. Pe 15-16 iulie va putea alerga, pe 1 august se va antrena normal cu echipa și după va putea juca.

ADVERTISEMENT

Pantea va intra mai repede decât Octavian Popescu. Alte probleme nu avem. Daniel Popa s-a antrenat separat două zile pentru că a avut probleme lombare minore”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 5,10 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Corvinul Hunedoara