Fotbal intern

Mihai Stoica, exasperat de accidentări: “Un blestem! E înfiorător”

28.10.2018 | 00:16
Mihai Stoica exasperat de accidentari Un blestem E infiorator

Mihai Stoica a discutat despre problemele de lot pe care echipa sa le are, după FCSB – FC Voluntari 2-1. În opinia oficialului, un asemenea meci, câştigat pe data de 27 poate fi un semn că FCSB va fi încununată pentru a 27-a oară campioană la finalul acestei stagiuni. Meme spune că va fi foarte dificil pentru Dică să găsească fundaşi pentru duelurile următoare, mai ales că şi la echipa a doua sunt probleme, după ce un fundaş central s-a accidentat, iar un fundaş stânga a luat roşu şi e suspendat.

“Este blestemul ăsta, care nu ştiu când se va rupe! În zeci de ani de carieră nu am întâlnit o asemenea situaţie, toţi jucătorii cu valenţe defensive, aşa ceva nu am întâlnit, sunt accidentări diverse, nu e aceeaşi ca să spui că e problemă de pregătire. E ceva înfiorător, am vorbit cu Planic, e clar că e o leziune. În aceste condiţii, o victorie în ziua de 27 poate să fie un semn, e un lucru mare să câştigi. Aş vrea să-l felicit pe Mihai Roman, care a făcut o partidă excepţională, nu numai că nu au fost probleme pe partea lui, dar a fost în top 3 jucători de la FCSB în seara asta. Nu cred că a mai jucat pe această poziţie, dar aşa te prezinţi atunci când eşti un băiat inteligent.

Cum a ajuns Mihai Stoica să fie exasperat de accidentări

O să urmeze pentru Dică alte săptămâni şi mai grele, e la început de carieră, are 38 de ani. La mine, asta e aşa, pistol cu apă. Şi jucătorii de la echipa a doua care sunt susceptibili din fundaşii centrali, cel mai important e accidentat, iar cel stânga a luat roşu. A fost o dezamăgire acea eliminare cu Rapid Viena, complet nemeritată, am fost măcinaţi serios de accidentări. Mă întreb dacă în generaţia lui Dică şi Mirel Rădoi cine juca? Poate că Oli şi Cătălin Necula, că nu aveam jucători atunci. Acum avem. Dacă fac aşa un flash-back şi mă gândesc cum s-a terminat meciul asta… Nu mai vreau aşa ceva.

Ce e în vestiar acolo trebuie să rămână, discursuri, poze… Chestiile astea îmi repugnă total. În mod normal, neştiind ce se întâmplă cu Planic, poate ne-am speriat, dar e clar că e mai mult decât o contractură dacă simte durere când merge. Chiar şi aşa, m-aş mira să fie recuperat complet până la meciul cu Dinamo. Ordinea e Stan, Bălaşa, Momcilovici. Pintilii şi Popescu sunt out până la finalul acestui an. Ştiu că Ovidiu e puternic, doar că e exclus să mai joace în 2018, e vorba de un ligament rupt aproape în întregime. Mă uit la clasament şi până mâine suntem pe primul loc. 

Am inventat şmecheria înainte cu mult de a se naşte unii dintre voi! Mircea glumeşte, face glume bune, proaste, niciodată nu o să mă supăr, e un om pe care îl simpatizez, când ne vom întâlni vom zâmbi. Aş putea să spun că regret că nu am adus fundaş central, dar dacă se accidenta şi el? Clujul dacă bate la Sf Gheorghe e pe primul loc, mai schimbă antrenorul? Nu ştiu cine e conducător la Cluj”, a spus Mihai Stoica la finalul partidei.