Sport

Mihai Stoica, exasperat de șicanele pe care Lucian Burchel i le face lui Mihai Pintilii: „A fost un fel de Guardiola la naționala României. Dă-i voie!”

Mihai Stoica este exasperat de șicanele pe care Lucian Burchel i le face lui Mihai Pintilii și i-a dat o nouă replică șefului Școlii de Antrenori.
25.01.2023 | 09:18
Mihai Stoica exasperat de sicanele pe care Lucian Burchel i le face lui Mihai Pintilii A fost un fel de Guardiola la nationala Romaniei Dai voie
Mihai Stoica, exasperat de șicanele pe care Lucian Burchel i le face lui Mihai Pintilii. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a dat exemplu pe Pep Guardiola, care și-a luat rapid licența de antrenor în Spania.

Mihai Stoica, exasperat de șicanele pe care Lucian Burchel i le face lui Mihai Pintilii

Mihai Stoica i-a dat o nouă replică lui Lucian Burchel, după declarațiile pe care șeful Școlii de Antrenori le-a făcut la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Bine că a plecat Mirel că îl suspenda Burchel! Nu e în regulă că te uiți așa de sus de la Republica Moldova.

Guardiola a făcut în 45 de zile, Luis Enrique și-a luat licența în 50 de zile. Pintilii a fost un fel de Guardiola la echipa națională a României. Dă-i voie!”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a analizat plecarea lui Mirel Rădoi în Arabia Saudită

Mirel Rădoi a semnat cu Al-Tai, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, o formație din prima ligă a Arabiei Saudite, iar MM Stoica a analizat plecarea fostului selecționer: „Românii au datorită regretatului Ilie Balaci, care a câștigat tot ce se putea câștiga acolo, apoi au venit performanțele lui Iordănescu, Olăroiu și Răzvan Lucescu.

Ne-au făcut un nume foarte bun acolo, că de-aia au ajuns acolo Isăilă sau Șumudică. Rădoi a și jucat acolo și a făcut-o foarte bine.

ADVERTISEMENT

Uite că Oli reuşeşte mai peste tot. Ştiu sigur că Mirel Rădoi e un discipol de-ai lui. La un moment dat, mă ceartă, nu mă ceartă, asta e. Zic că mi-am pierdut busola. 

Avea, nu de la el ştiu, dar ştiu sigur că avea contract mai mare decât avea Klopp la Liverpool. Salariu mai mare decât Klopp la Liverpool. 

ADVERTISEMENT

Deci, cred că Oli a fost, nu ştiu dacă în top 30, dar în top 50 de antrenori în ultimii ani la câştiguri în lume. În lume, da”.

„Probabil că vor veni și alți jucători mai buni în campionat după ce a venit acolo Cristiano Ronaldo. Să nu uităm și cât de mult a fost iubit Mirel în Arabia Saudită. Țin minte că un fan al lui Al Hilal îi pusese numele copilului Rădoi”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT