Sport

Mihai Stoica exultă după eventul echipei FCSB U15. Adversarii tradițional nu au scăpat de ironii: ”12-0 vs Dinamo și doar 6-0 cu CSA”

FCSB a pierdut un nou titlu în fața celor de la CFR Cluj, dar viitorul roș-albaștrilor pare asigurat. Echipa U15 a clubului a câștigat eventul. Mihai Stoica nu a ratat momentul să-și ironizeze adversarii tradiționali.
01.06.2022 | 12:18
Mihai Stoica exulta dupa eventul echipei FCSB U15 Adversarii traditional nu au scapat de ironii 120 vs Dinamo si doar 60 cu CSA
Mihai Stoica a trimis noi săgeți către Dinamo și CSA Steaua după ce echipa U15 a FCSB a câștigat campionatul și Cpa României
ADVERTISEMENT

Echipa de juniori sub 15 ani a celor de la FCSB a realizat eventul la categoria lor de vârstă, spulberându-și adversarii din finale. Managerul general al roș-albaștrilor nu a scăpat momentul pentru a răsuci cuțitul în rana adversarilor istorici.

Mihai Stoica: ”Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate”

2022 este un an de excepție pentru grupa de juniori U15 a clubului FCSB. Micii fotbaliști pregătiți de Alin Stoica s-au impus cu 3-0 în fața Farului Constanța, în finala Campionatului Național, și cu 5-0 în fața Universității Cluj în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Managerul general al celor de la FCSB a ales să celebreze realizarea eventului în manieră proprie, ironizându-i pe cei de la Dinamo și CSA Steaua.

”Echipa noastră U15 a făcut eventul în Liga Elitelor, impunându-se categoric în ambele finale – campionat 3:0 vs Farul, cupă 5:0 vs U Cluj.

ADVERTISEMENT

Mereu, indiferent de scor, aceeași determinare, același spirit ofensiv, aceeași atitudine de campioni și – poate cel mai important – același bun simț desăvârșit, după chipul și asemănarea antrenorului Alin Stoica și a colaboratorilor săi.

Suntem mândri de acești copii și așteptăm mulți dintre ei la prima echipă, chiar înainte de a-și serba majoratul!

ADVERTISEMENT

P.S. Printre alte rezultate ale lor, 12:0 vs Dinamo și ’doar’ 6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate…”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Anterior, oficialul clubului finanțat de Gigi Becali nu a ratat momentul să râdă de Dinamo și de CSA Steaua, după retrogradarea ”câinilor” din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”După ploaia de ieri, a apărut o nouă specie de idioți. Ăștia care pretind că va fi derby în Liga 2. Păi de ce se umplea Arena Națională la meciurile noastre cu Dinamo?

De ce apăreau statistici înainte și după? De ce se repetă obsesiv că sunt două echipe care n-au retrogradat niciodată? FCSB = Steaua. Toți o știu, dar unii n-o recunosc”, a mai scris Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT