Sport

Mihai Stoica exultă înainte de meciurile cu Universitatea Craiova și CFR Cluj: „A patra evoluție de excepție. Ne vedem la cel mai greu meci al anului”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, e convins că jucătorii lui Toni Petrea au toate atuurile să câștige titlul în acest final de sezon din Casa Pariurilor Liga 1, însă meciul de la Craiova va fi extrem de dificil.
03.05.2022 | 16:56
Mihai Stoica exulta inainte de meciurile cu Universitatea Craiova si CFR Cluj A patra evolutie de exceptie Ne vedem la cel mai greu meci al anului
FCSB se află la două lungimi distanță în spatele lui CFR Cluj, cu două etape înainte de finalul campionatului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, așteaptă cu nerăbdare derby-ul din Bănie cu Universitatea Craiova, pe care îl consideră adevăratul meci pentru titlu în Casa Pariurilor Liga 1.

Mihai Stoica exultă: „Al treilea 4-0 din ultimele patru meciuri, a patra victorie consecutivă, a patra evoluție de excepție”

Mihai Stoica este extrem de mulțumit de evoluția echipei din ultimele patru etape și le mulțumește suporterilor de la Peluza Nord care susțin necondiționat echipa.

ADVERTISEMENT

„Al treilea 4-0 din ultimele patru meciuri, a patra victorie consecutivă, a patra evoluție de excepție. Nimic nu se putea fără fantastica vibrație transmisă continuu de Peluza Nord. Se vede, se aude, se simte roș-albastru”.

Cu toate acestea, Meme e conștient că derby-ul împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf este poate cea ma dificilă partidă din acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim din inimă, ne vedem la cel mai greu meci al anului, singura șansă a CFR-ului, la Craiova, probabil al treilea sold-out din ultimele trei deplasări!”, a scris managerul general al FCSB pe pagina lui oficială de Facebook.

Războiul declarațiilor a început înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Să jucăm cu o echipă care-și dă sângele pe gură”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că „FCSB și CFR Cluj au adversare cărora le curge sânge din nas”, iar Gigi Becali i-a dat imediat replica.

ADVERTISEMENT

„E bine așa că nu-și cunosc capacitatea și când mergem la Craiova să-și arate capacitatea. Să jucăm cu o echipă care-și dă sângele pe gură. Să-i vedem pe ei. Nouă nimeni nu poate să ne mai facă față.

Singura mutare asta e. Să vedem dacă își revine Cordea. Să avem atacant. Că am preluat de la Hagi. Ce a zis Hagi? ‘Au atacant în curte’. Dacă joacă Florinel Coman atacant și Cordea în dreapta s-a terminat”, a transmis patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Derby-ul care poate decide titlul în Casa Pariurilor Liga 1, dintre Universitatea Craiova și FCSB, va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco”, duminică, 8 mai, de la ora 19:30.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,00 este cota pentru „ X la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT