Sport

Mihai Stoica face haz de necaz după focarul de COVID de la FCSB: ”Delta ăsta e mai rapid decât Kylian!”

Managerul sportiv al vicecampioanei FCSB a găsit puterea să facă haz de necazul cu care se confruntă FCSB. Oficialul roș-albaștrilor a anunțat încă două cazuri noi.
14.10.2021 | 17:27
Mihai Stoica face haz de necaz după focarul de COVID de la FCSB: ”Delta ăsta e mai rapid decât Kylian!”
Mihai Stoica. Foto FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, FCSB e devastată de numărul mare de infectări cu COVID-19, iar întregul lot și staff-ul tehnic sunt carantinați în baza de pregătire de la Berceni.

Managerul sportiv al roș-albaștrilor a anunțat că încă două persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

MM Stoica: ”Ne auzim/vedem după ce se negativează”

Mihai Stoica, alături de doi colegi din club, i-au obișnuit pe fanii roș-albaștrilor cu întâlniri pe canalele de socializare în care discută despre ultimele evenimente din lotul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea din această săptămână a fost anulată după ce persoanele care îl ajutau pe MM Stoica să realizeze întâlnirile de tip podcast, s-au infectat cu COVID-19.

”Am promis că săptămâna asta facem un live, dar n-am luat în calcul Delta ăsta, care-i mai rapid decât Kylian și mai pervers decât… (completați voi).

ADVERTISEMENT

Din păcate, ambii colegi cu care-l realizam sunt pozitivi. Ne auzim/vedem după ce se negativează, sper eu după a 5-a victorie consecutivă în Casa Pariurilor Liga 1”, a scris MM Stoica pe contul de Facebook.

Stare de urgență la FCSB

Vicecampioana FCSB se confruntă cu un veritabil focar de COVID-19. Antrenorul Edi Iordănescu, dar și ceilalți membri ai staff-ului său au ieșit pozitivi la testele efectuate zilele trecute.

ADVERTISEMENT

Iordănescu și aghiotanții lui au fost plasați în carantină, iar ultimele antrenamente ale roș-albaștrilor au fost conduse de secundul Mihai Pintilii.

Veștile proaste nu s-au rezumat la infectarea staff-ului tehnic. Rând pe rând Straton, Șerban și Oaidă au căzut și ei victime virusului SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK mai mulți jucători au prezentat simptome ale infectării cu COVID-19. Între aceștia și Constantin Budescu, însă ultimul test la care a fost supus mijlocașul a ieșit negativ.

FCSB are meci, sâmbătă, acasă, cu CS Mioveni, dar oficialii roș-albaștrilor se tem de ce e mai rău. În cazul unor noi rezultate pozitive, și din cauza numărului mare de accidentați, vicecampioana riscă să nu poată avea suficienți jucători valizi pentru această partidă.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik