Sport

Mihai Stoica face haz de necaz după focarul de COVID de la FCSB: ”Delta ăsta e mai rapid decât Kylian!”

Managerul sportiv al vicecampioanei FCSB a găsit puterea să facă haz de necazul cu care se confruntă FCSB. Oficialul roș-albaștrilor a anunțat încă două cazuri noi.
14.10.2021 | 17:27
Mihai Stoica face haz de necaz dupa focarul de COVID de la FCSB Delta asta e mai rapid decat Kylian
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, FCSB e devastată de numărul mare de infectări cu COVID-19, iar întregul lot și staff-ul tehnic sunt carantinați în baza de pregătire de la Berceni.

Managerul sportiv al roș-albaștrilor a anunțat că încă două persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

MM Stoica: ”Ne auzim/vedem după ce se negativează”

Mihai Stoica, alături de doi colegi din club, i-au obișnuit pe fanii roș-albaștrilor cu întâlniri pe canalele de socializare în care discută despre ultimele evenimente din lotul vicecampioanei.

Întâlnirea din această săptămână a fost anulată după ce persoanele care îl ajutau pe MM Stoica să realizeze întâlnirile de tip podcast, s-au infectat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

”Am promis că săptămâna asta facem un live, dar n-am luat în calcul Delta ăsta, care-i mai rapid decât Kylian și mai pervers decât… (completați voi).

Din păcate, ambii colegi cu care-l realizam sunt pozitivi. Ne auzim/vedem după ce se negativează, sper eu după a 5-a victorie consecutivă în Casa Pariurilor Liga 1”, a scris MM Stoica pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Stare de urgență la FCSB

Vicecampioana FCSB se confruntă cu un veritabil focar de COVID-19. Antrenorul Edi Iordănescu, dar și ceilalți membri ai staff-ului său au ieșit pozitivi la testele efectuate zilele trecute.

Iordănescu și aghiotanții lui au fost plasați în carantină, iar ultimele antrenamente ale roș-albaștrilor au fost conduse de secundul Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Veștile proaste nu s-au rezumat la infectarea staff-ului tehnic. Rând pe rând Straton, Șerban și Oaidă au căzut și ei victime virusului SARS-CoV-2.

Din informațiile FANATIK mai mulți jucători au prezentat simptome ale infectării cu COVID-19. Între aceștia și Constantin Budescu, însă ultimul test la care a fost supus mijlocașul a ieșit negativ.

FCSB are meci, sâmbătă, acasă, cu CS Mioveni, dar oficialii roș-albaștrilor se tem de ce e mai rău. În cazul unor noi rezultate pozitive, și din cauza numărului mare de accidentați, vicecampioana riscă să nu poată avea suficienți jucători valizi pentru această partidă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,32 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT