Sport

Mihai Stoica face praf un titular de la Dinamo: “Îl știu, nu poate să joace bine niciodată!”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat dur pe Răzvan Grădinaru, în timp ce pe Cosmin Matei îl consideră un jucător cheie pentru Dinamo.
07.05.2022 | 17:27
Mihai Stoica face praf un titular de la Dinamo Il stiu nu poate sa joace bine niciodata
Răzvan Grădinaru (2010-2016) și Cosmin Matei (2010-2011) au jucat pentru FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să producă surpriza etapei și să câștige la Botoșani cu scorul de 3-2, însă Dusan Uhrin l-a pierdut pe Cosmin Matei, ieșit accidentat. Mihai Stoica îi avertizează pe „câini”.

Mihai Stoica e de părere că Dinamo e dependentă de Cosmin Matei: „Dacă nu e la baraj, e o mare problemă”

Meme Stoica îl cunoaște foarte bine pe Cosmin Matei, pe care l-a avut la FCSB și pe care îl consideră singurul jucător de construcție al lui Dusan Uhrin„Dinamo a arătat altfel. A arătat ca atunci când juca, dar nu câştiga. Dacă Matei nu e la baraj, e o mare problemă. Nu ştiu cât de gravă e accidentarea”, a declarat oficialul FCSB la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB l-a făcut praf pe fostul junior al roș-albaștrilor, Răzvan Grădinaru: „Grădinaru nu poate juca bine niciodată. L-am avut, îl ştiu, acoperă mai multe posturi, dar Matei ia decizii, e un jucător cu care se ajunge la poartă. E singurul jucător de creaţie de la Dinamo”.

Actualul mijlocaș al lui Dinamo a fost eliminat în ultimele secvențe ale partidei, după ce a înjurat un adversar, iar Mihai Stoica consideră că ar trebui suspendat și la baraj: „Ai câştigat. Ce cauţi acolo să te cerţi, să iei roşu (n.r. – Grădinaru)? Trei etape minimum ia, dacă se respectă regulamentul disciplinar”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova: „Echipa e deja stabilită”

Mihai Stoica a dezvăluit că Toni Petrea va face doar o schimbare sau două față de ultimul meci: „Cordea o să joace titular. Clar, echipa e deja stabilită. Olaru, Tănase, Cordea, Coman, Popescu. Ies Edjouma sau Şut. Linia de fund n-ai cum s-o schimbi pentru că a jucat foarte bine”.

Cum ar putea să arate primul unsprezece al FCSB în meciul cu Universitatea Craiova

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Tănase – Cordea, Coman, Oct. Popescu

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu mizează pe public la meciul cu FCSB: „La forțe, suntem 50-50. Diferența poate să fie la public și la motivație”

Gică Craioveanu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB: „Văd un meci deschis, un meci de care pe care. Eu zic că noi avem o formă foarte, foarte bună. Trecem printr-o perioadă foarte bună.

Nu știu dacă suntem favoriți, pentru că FCSB, totuși, e echipă mare, care știe să joace meciurile importante. Au jucători cu experiență, care fac diferența. Eu zic că va fi stadionul plin, iar atitudinea echipei va fi una bună. Pe asta mă bazez, pentru că, la forțe, suntem 50-50. Diferența poate să fie la public și la motivație. Va fi un meci foarte dificil. Eu am încredere în „Mister” că va ști, la momentul oportun, să motiveze echipa.

ADVERTISEMENT

Este un atu să ai un antrenor inspirat. Mă uit la Klopp, la Ancelotti, care știu să-și motiveze echipele. Dacă „Reghe” o să fie inspirat în momentul decisiv, va fi altceva. Bine, și Petrea poate să fie inspirat la momentul oportun, chiar dacă are mai puțină experiență”.

ADVERTISEMENT