Carousel hot news

Primul pas spre LIBERTATE! Meme a depus plîngere la CEDO!

Mihai Stoica este nemulţumit de condiţiile din Penitenciarul Rahova şi a făcut o plîngere la CEDO pentru a-şi face dreptate. Fostul manager al Stelei se plînge de temperaturile scăzute pe care...
Autor: George Nistor | 14.03.2014 | 14:22
Primul pas spre LIBERTATE! Meme a depus plîngere la CEDO!

Mihai Stoica este nemulţumit de condiţiile din Penitenciarul Rahova şi a făcut o plîngere la CEDO pentru a-şi face dreptate. Fostul manager al Stelei se plînge de temperaturile scăzute pe care trebuie să le suporte şi de faptul că nu poate face două duşuri pe zi, aşa cum scrie în regulament. Dumitru Dragomir este de aceeaşi părere cu Stoica şi-l susţine în afirmaţiile sale.

“Nu Meme Stoica se confruntă cu probleme astea, toată suflarea care există în puşcării. Intră sănătoşi şi ies bolnavi. În loc să iasă reeducaţi, ei ies buni de morgă. Nu este posibil să ai 3-4 grade în camere nicăieri în lume. Dacă s-ar întâmpla asta în America, ar lua foc puşcăria. Noi îi condamnăm la moarte, de fapt, pe cei pe care îi băgăm acolo. Dreptul la igienă îl are orice om. Dar cînd iei un om şi îl izolezi, trebuie să creezi anumite condiţii, nu să-l extermini. MM Stoica nu e condamnat la moarte, dacă era condamnat, înţelegeam acest lucru”, a declarat fostul şef al Ligii la B1TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!