Sport

Mihai Stoica a trasat obiectivul imediat al FCSB-ului: „8 puncte în spatele CFR-ului în iarnă”

Managerul general al roș-albaștrilor vrea ca echipa să încheie anul la cel mult 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Au mai rămas 5 etape până la pauza de iarnă.
23.11.2021 | 10:05
Mihai Stoica a trasat obiectivul imediat al FCSBului 8 puncte in spatele CFRului in iarna
ADVERTISEMENT

FCSB și-a propus ca în cele cinci etape rămase de disputat până la pauza competițională din iarnă să mențină o diferență de opt puncte în spatele liderului CFR Cluj. O misiune deloc ușor de îndeplinit, în condițiile în care acesta va avea parte de un program mult mai accesibil.

Concret, pe vicecampioană o așteaptă duelurile cu Universitatea Craiova (deplasare), UTA (acasă), Gaz Metan (deplasare), Rapid (acasă) și Sepsi (deplasare), în timp ce ardelenii vor da piept cu Academica Clinceni (acasă), Chindia (deplasare), Mioveni (acasă), Farul (deplasare), respectiv FC Argeș (acasă).

ADVERTISEMENT

Obiectivul FCSB-ului până la pauză de iarnă. Mihai Stoica a făcut anunțul

Având în vedere cum arată programul nostru în comparație cu cel al CFR-ului, cred că targetul e să nu fim la mai mult de 8 puncte în spatele lor la minipauza de iarnă. Apoi, în cele 9 runde din 2022, sperăm să reușim să diminuăm din această distanță”, a explicat Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, la Telekom Sport.

Altfel spus, miza o reprezintă menținerea ecartului de opt puncte, refăcut odată cu victoria spectaculoasă, scor 3-1, în fața celor de la FC Botoșani, la chiar primul meci al lui Toni Petrea în nou mandat pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „CFR poate fi oprită, dar foarte greu. Ei fac ce fac și câștigă”

Pe de altă parte, Gigi Becali rămâne la părerea că șansele ca echipa sa să aibă câștig de cauză în lupta pentru titlu au scăzut considerabil, în condițiile în care CFR Cluj nu a făcut aproape niciun pas greșit și beneficiază de un program mult mai ușor în următoarele etape.

Poate fi oprită, dar foarte greu. De aia spuneam eu de meciurile lui Todoran, acum jucăm cu Craiova, meciurile ușoare vin la final, acum sunt pentru noi meciuri grele și pentru ei ușoare.

ADVERTISEMENT

Au cu Clinceni, după aia cu Târgoviște, o echipă arțăgoasă. Nu mai ai, Craiova să spere la titlu? Nu mai cred! Cu noi se bate, da, e diferență de 6 puncte, dar dacă au 14 puncte față de CFR, 7 după înjumătățire?

 Pur și simplu nu ai cum să le recuperezi. Dacă te bat ei o dată sau faci un egal în meciurile directe? Când mai recuperezi 7 puncte? Eu dacă ajung la 7 puncte îmi iau adio și gata.

ADVERTISEMENT

CFR e echipă puternică, cu orice antrenor. Petrescu să zicem că ar avea un plus. Cu CFR e foarte greu, ce să mai comentăm? El câștigă toate meciurile!

Fac ce fac, presează adversarul și tot câștigă, cum au făcut cu Voluntari. Voi spuneți că CFR nu joacă, dar eu nu văd așa. E un joc care nu e spectaculos, dar ei joacă fotbal, unul care năucește adversarul. Noi jucăm pe spectacol, ei în forță”, a comentat patronul roș-albaștrilor, la Pro X.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: