Sport

Mihai Stoica a vorbit deschis despre patronii-antrenori din Liga 1: “Gigi Becali nu este singurul!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre patronii-antrenori din Liga 1 spunând că Gigi Becali nu este singurul care face schimbările. El a dat exemple de la doi granzi.
19.03.2022 | 23:37
Mihai Stoica a vorbit deschis despre patroniiantrenori din Liga 1 Gigi Becali nu este singurul
Mihai Stoica, alături de galerie după victoria FCSB-ului cu Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a precizat că Gigi Becali nu este singurul patron din Casa Pariurilor Liga 1 care face schimbări la echipă. El a dat exemple de la Universitatea Craiova şi Rapid.

Mihai Stoica a vorbit deschis despre patronii-antrenori din Liga 1: „Subiectul de la Craiova nu l-ați abordat și voi?”

Oficialul roş-albaştrilor a dat ca exemplu meciul dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova când Antoine Conte a fost schimbat înainte de pauză la olteni, iar la pauză au mai fost efectuate trei schimbări:

ADVERTISEMENT

„Subiectul de la Craiova nu l-ați abordat și voi? Cu toate schimbările făcute la pauză și ultima în minutul 57? Dacă jucătorii de la Rapid și Craiova au fost introduși la pauză și scoși după 20 de minute – Nistor, Ioniță II -, alea au fost schimbări care par schimbări de antrenor?”, a spus Stoica la Telekom Sport.

În ceea ce priveşte schimbarea după 20 de minute a lui Dan Nistor, ea a fost efectuată în meciul pierdut de olteni pe terenul lui Sepsi, scor 1-3. Atunci, Nistor a fost introdus pe teren şi scos după doar 20 de minute.

ADVERTISEMENT

Managerul sportiv de la FCSB dă exemplul Rapid: „Explicația lui Iosif la schimbarea lui Ioniță: i-a fost frică să nu se accidenteze. Hai, sunt bune glumele astea”

Managerul general al FCSB a dat şi exemplul lui Alex Ioniţă de la Rapid, în meciul cu FC Voluntari, scor 0-0. Atunci, fotbalistul a fost introdus la pauză, dar nu a rezistat până la final în teren. Mihai Stoica l-a ironizat şi pe fostul tehnician al Rapidului, Mihai Iosif:

„Explicația lui Iosif la schimbarea lui Ioniță: i-a fost frică să nu se accidenteze. Hai, sunt bune glumele astea, dar la stand-up comedy!”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

“Face Gigi schimbările. OK. Fac și alții în altă parte, dar nu se spune. Dacă eu vă spun că nu le mai face Gigi, de ce nu credeți?”

Oficialul celor de la FCSB nu înţelege de gce se vorbeşte atât de mult doar de schimbările care se fac la FCSB, spunând că nu mai e cazul ca patronul să facă schimbările:

“Nu înțeleg de ce se vorbeşte atât de mult de schimbări, nu avem alt subiect? Face Gigi schimbările. OK. Fac și alții în altă parte, dar nu se spune. Dacă eu vă spun că nu le mai face Gigi, de ce nu credeți? Dacă omul iese și spune că nu le mai face… Câte meciuri au fost la care nu s-au mai făcut schimbări la pauză?”, a conchis managerul general al FCSB.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,60 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT