Sport

Mihai Stoica, atac cu talpa la adresa lui Stoican: „Lasă-ne, nea Flavius, că avem meci cu ăia care ne-au dat cu terenul în cap”

Mihai Stoica și Flavius Stoican au început încă de pe acum derby-ul Dinamo - FCSB. Managerul roș-albaștrilor s-a supărat după declarațiile date de antrenorul „câinilor” la finalul meciului cu FC Argeș.
22.01.2022 | 16:45
Mihai Stoica atac cu talpa la adresa lui Stoican Lasane nea Flavius ca avem meci cu aia care neau dat cu terenul in cap
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu rămâne dator. Oficialul celor de la FCSB i-a răspuns, pe Facebook, lui Flavius Stoican, care i-a atacat pe roș-albaștrii după înfrângerea cu FC Argeș, scor 1-2.

Până la „Eternul Derby” mai este o săptămână, iar managerul vicecampioanei și antrenorul dinamovist par cei mai interesați de meci. FANATIK a anunțat în exclusivitate câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB, iar lumea nu se înghesuie în „Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, răspuns dur pentru Flavius Stoican

Dinamo – FCSB e programat în etapa cu numărul 23 din sezonul regulat al Ligii 1, duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00.

„Niciodată n-am crezut că voi ajunge să vreau ca Dinamo să câștige un meci, asta probabil pentru că mi-aș dori cu adevărat ca ei să rămână în Liga 1. Nu-mi place că grupări care puneau serioase probleme în lupta pentru titlu au dispărut sau că au fost ani fără Rapid în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Deși am avut milioane de ocazii și de motive (numai dacă țineam cont de comportamentul grețos al galeriei lor) să-i ironizez grav, am ales să n-o fac și să încerc să fiu obiectiv când am analizat situația în care se află. Pe scurt, să fiu empatic.

Poate că și pentru că oricui i se poate întâmpla un dezagrement de dimensiunile astea, mai ales în vremurile pe care le trăim. Tocmai de asta nu înțeleg de unde i-au venit subit nervii lui Stoican și ne arată el nouă nu știu ce.

ADVERTISEMENT

Lasă-ne, nea Flavius, că avem meci mâine cu ăia de ne-au dat în tur cu terenul în cap, au câte 4 jucători pe post și mai vor să se întărească. Dă-i pe amenințări de luni că e timp! Weekend plăcut tuturor! ❤️?

P.S. Cine crede că-s ipocrit, să-și pună falanga pe UNFRIEND. Sau să schimbe canalul!”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat antrenorul lui Dinamo

Totul a pornit de la declarația lui Flavius Stoican de la finalul meciului din „Trivale”. A fost primul meci oficial al antrenorului de la revenirea în „Groapă”.

„Nu vreau să rupem norii într-un timp foarte scurt. Dar este un început bun, am văzut astăzi o echipă, nu doar jucători pe teren. S-au ajutat, au avut momente bune. Gândul meu acum este cum le refac moralul acestor băieți cu care am plecat la drum.

Până la urmă, nu este atât de important unde jucăm cu FCSB. Important este să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB. Am văzut și declarațiile lor, despre transferurile pe care le-am făcut, că noi suntem vai de capul nostru.

Vom vedea la meciul respectiv dacă într-adevăr așa este. Ei au un nivel, au jucători de milioane de euro și este normal să fim foarte atenți”, a afirmat Flavius Stoican, după FC Argeș – Dinamo 2-1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,00 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT