Sport

Mihai Stoica, despre viitorul lui Florin Tănase la FCSB: „Nu vrem să ne despărțim, dar dacă nu pleacă acum, atunci când?”

Mihai Stoica a vorbit despre viitoul lui Florin Tănase la FCSB, iar managerul general al vicecampioanei României consideră că a venit timpul ca „Tase” să plece de la echipă.
13.12.2021 | 20:42
Mihai Stoica despre viitorul lui Florin Tanase la FCSB Nu vrem sa ne despartim dar daca nu pleaca acum atunci cand
ADVERTISEMENT

MM Stoica a recunoscut că nimeni nu își dorește ca Florin Tănase să plece, însă știe că este un moment bun pentru căpitanul echipei să facă o schimbare în carieră.

Mihai Stoica le-a transmis din nou tuturor celor interesați de Florin Tănase, că FCSB nu va accepta nici măcar un euro sub clauza de reziliere a fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit despre viitorul lui Florin Tănase la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre ce se va întâmpla cu Florin Tănase în perioada de transferuri din iarnă și consideră că „Tase” poate pleca, fiind într-un moment bun al cariere, deși nimeni din club nu își dorește o despărțire de căpitanul „roș-albaștrilor”:

„De-aia se cheamă clauză de transfer, dacă se plătește clauza și el e fericit cu salariul, Tănase pleacă. Trei milioane de euro, nimic mai puțin. Noi nu vrem să ne despărțim de Tănase

ADVERTISEMENT

Înțeleg că e un interes foarte mare, oamenii trebuie să aștepte perioada de transferuri. Plecarea lui înseamnă că un alt fotbalist se deblochează pe postul acela.

Eu îmi doresc să fac spațiu tinerilor. Noi la meciul cu Rapid îl vom avea și pe Coman”.

„Tănase a ieșit golgheter, e un lider, dar dacă nu pleacă acum, atunci când. Dacă el vrea să rămână, poate rămâne fără nicio problemă, doar să nu semneze alt contract.

ADVERTISEMENT

El trebuie să se gândească și la familia sa, care este foarte frumoasă și care urmează să se mărească acum”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

  • 26 de ani are Florin Tănase

„Dacă luăm banii pe transfer, îi vom folosi cu cap!”

Mihai Stoica a continuat și a spus ce va face clubul în cazul în care va primii banii ceruți pe transferul lui Florin Tănase: „Dacă luăm banii pe transfer îi vom folosi cu cap, nu ne vom arunca.

ADVERTISEMENT

Am mai făcut noi o greșeală când l-am dat pe Bogdan Stancu și am început să luăm cu mulți bani fotbaliști, dar acum nu mai e cazul.

500.000 de euro este o sumă mare pentru un fotbalist român și dacă nu luăm nimic în schimb, avem oricând Academia care produce”.

„Până și Perianu nu suntem convinși că e 100% un închizător și cred că poate fi încercat și ca inter, de ce nu, dar cu alt profil, mai pe forță”, a mai spus Mihai Stoica.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Rapid: 3,75 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT