Fotbal intern

Mihai Stoica, furios după înfrângerea FCSB-ului cu CFR Cluj: „Pe un teren execrabil e aproape imposibil să câștigi! Planic nu trebuia eliminat”

03.02.2020 | 12:44
Mihai Stoica furios dupa infrangerea FCSBului cu CFR Cluj Pe un teren execrabil e aproape imposibil sa castigi Planic nu trebuia eliminat
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost furios după înfrângerea FCSB-ului în fața lui CFR Cluj (0-1) și a reacționat imediat pe Facebook, unde a lăsat un mesaj care vizează terenul pe care s-a desfășurat partida, felul în care s-a apărat echipa lui Dan Petrescu, dar și eliminarea lui Bogdan Planic.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 4,55 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, furios după înfrângerea cu CFR Cluj

Mihai Stoica a reacționat imediat după înfrângerea FCSB-ului cu CFR Cluj și a enumerat câteva motive pentru care vicecampioana României a pierdut meciul din „Gruia”: Pe un teren execrabil, împotriva unei echipe care se apără aproape perfect, este practic imposibil să câștigi.

Dar, dacă nu comiți erori flagrante, este practic imposibil să pierzi. Când nu comiți una, ci un lanț interminabil (vezi golul și faza premergătoare golului), nu poți emite pretenții”.

ADVERTISEMENT

„P.S. Deac nu era în situație iminentă de a marca, prin urmare Planic nu trebuia eliminat. Asta pentru specialiștii care sunt convinși că dețin adevărul absolut în materie de arbitraj. Și pentru Kovacs”, a fost mesajul oficialului FCSB-ist.

Florinel Coman a fost vehement la adresa lui Istvan Kovacs

Florinel Coman a fost supărat la finalul meciului și a declarat că Istvan Kovacs nu trebuia delegat să arbitreze meciul: „Un meci foarte urat, de bătaie, minge lungă. Ne este foarte greu împotriva echipelor care se bazează pe forță”.

ADVERTISEMENT

După părerea mea nu se dă roșu la acea fază. Deac și-a făcut mingea în lateral. Nu mi se pare normal să arbitreze domnul Istvan Kovacs acest meci.

A fost un meci prost făcut de noi, însă repet, nu mi se pare normal să arbitreze el acest meci”, a spus Coman după meciul din „Gruia”.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost bulversați de sistem. Dar nu ne bazăm pe minge lungă și dueluri la cap. Nu am reușit să ne adaptăm. Suntem la 8 puncte, trebuie să batem tot. În play-off trebuie să ne adaptăm”, a încheiat Florinel Coman.

  • 54 de ani a împlinit Mihai Stoica pe 12 aprilie
ADVERTISEMENT