Sport

Fotografie de colecție postată de Mihai Stoica alături de Gigi Becali. Moment special alături de Mirel Rădoi și cadou pentru fani

Managerul vicecampioanei a ținut să ia exemplul patronului Gigi Becali și să se apropie din ce în ce mai mult de Divinitate. Stă mărturie fotografia publicată recent în mediul online.
10.01.2022 | 09:29
Fotografie de colectie postata de Mihai Stoica alaturi de Gigi Becali Moment special alaturi de Mirel Radoi si cadou pentru fani
ADVERTISEMENT

În plină pauză competițională, Mihai Stoica a decis nu doar să dea uitării problemele trecutului printr-o apropiere mult mai mare de Divinitate, ci și să le dezvăluie prietenilor virtuali o latură pe care foarte puțini au avut până acum șansa s-o cunoască.

Mihai Stoica a mers la Biserică împreună cu fiica sa, Teodora și Gigi Becali. Fotografie de colecție de la botezul lui Mirel Rădoi

Mihai Stoica a postat o fotografie de colecție alături de Gigi Becali la botezul fiului lui Mirel Rădoi, Denis, din urmă cu nu mai puțin de 15 ani. Managerul general al FCSB l-a premiat pe un fan cu un tricou personalizat și cu semnătura unuia dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului, Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT
Mihai Stoica i-a oferit un tricoui unui fan care a ghicit că fotografia a fost făcută la botezul lui Denis Rădoi. Sursă foto: captură Facebook Mihai Stoica
Mihai Stoica i-a oferit un tricoui unui fan care a ghicit că fotografia a fost făcută la botezul lui Denis Rădoi. Sursă foto: captură Facebook Mihai Stoica

Managerul general al FCSB-ului în cea mai recentă vizită a sa la Biserică, a postat și o fotografie alături de fiica Teodora și patronul Gigi Becali. Aceasta a fost publicată chiar de el, cu foarte puțin timp în urmă, pe contul oficial de Facebook, împreună cu o altă fotografie realizată în același cadru, dar ceva mai recentă.

Dar, mai presus de toate acestea, îmbrăcaţi-vă cu dragostea, care le leagă pe toate într-o armonie perfectă!” (Coloseni 13,14)”, a scris Mihai Stoica, alături de promisiunea că îl va premia cum se cuvine – cu un tricou semnat de „unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Stelei din ultimele 2 decenii” fanului care „știe botezul cui urma să se săvârșească în biserica în fața căreia s-a făcut prima fotografie”.

ADVERTISEMENT

Divinitatea i-a fost refugiul în cele mai grele momente

Apropierea oficialului vicecampioanei de Biserică s-a produs cu mai mult timp în urmă, într-o perioadă în care atât Teodora, cât și fosta parteneră de viață au trecut prin momente dificile, din cauza unor probleme de sănătate. De altfel, Gigi Becali amintea, într-un interviu acordat în 2019, de scurta retragere a bunului său prieten de la FCSB, fără a oferi, însă, prea multe detalii cu privire la motivele care l-au făcut să ia această decizie.

MM e prietenul meu, dar a plecat. Are nevoie de o perioadă de liniște că are nu știu ce probleme. Nu va mai sta pe bancă. Nu se schimbă cu nimic prietenia noastră. Este un moment greu pentru el.

ADVERTISEMENT

Nu o să vină nimeni pe poziția lui, am să îi demonstrez că sunt prietenul lui adevărat. Eu i-am zis că prietenii nu își dau demisia, ei se apără”, spunea patronul formației din Berceni. Ulterior, problemele s-au rezolvat, Mihai Stoica a revenit în funcția de manager general, dar relația cu Divinitatea s-a păstrat și chiar a devenit din ce în ce mai puternică.

Gheorghe Mustață a reaprins scandalul: „MM și-a pus toți suporterii în cap”

În altă ordine de idei, disputa care părea că s-a stins pentru totdeauna a revenit în actualitate. Întrebat despre șansele ca FCSB să-și dispute în viitorul apropiat meciurile de acasă pe noua arenă din Ghencea, MM a afirmat răspicat că aceasta nu îi mai stârnește emoțiile de odinioară și chiar a militat pentru un alt stadion din Capitală, stârnind furia ultrașilor, care au de gând să protesteze chiar la următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai este ce a fost. Nu-i mai interesează (n.r. să joace în Ghencea), dar, la ce am aflat, e de frica celor de la Sud. E o nouă dovadă că pe ei nu-i mai interesează ce vor suporterii.

Noi vrem campionatul și să jucăm în Ghencea, iar MM a răspuns la amândouă. Cu Rapid și Dinamo jucăm pe Arena Națională pentru că vin proștii ăia mulți, pe care acum uite cum îi batjocoresc, iar la meciurile mici vin mai puțin proști.

Reacțiile noastre vor fi la stadion, frumos, unde avem dreptul să cântăm ce vrem, să afișăm mesaje legale. Dacă tot nu se vrea titlul, nimic, o să mergem și noi să stăm frumos pe scaune, să vedem meciul ca orice om.

Dacă Meme vrea să întărâte suporterii, ce să fac eu? Primesc sute de mesaje contra lui. Noi luptăm de atâta timp și să ajungem să vedem ce face conducerea… Pentru noi, este un atac la adresa suporterilor. Am rămas blocat”, a răbufnit liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT