Meme, atac fără precedent la Dan Petrescu: “O face cu premeditare!”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/02/2018, 22:10
Meme, atac fără precedent la Dan Petrescu: “O face cu premeditare!”

UPDATE, 12 februarie / Mihai Stoica şi-a continuat tirada la adresa celor de la CFR Cluj. Oficialul steliştilor a declarat că formaţia din Gruia este avantajată de greşelile de arbitraj.

“CFR dacă nu ar fi avantajată de arbitrii nu ne-ar pune probleme. Tot ceea ce face Dan Petrescu este premeditat. După ce primeşte un avertisment de la arbitru se linişteşte. E ceva premeditat. Fiecare foloseşte armamentul din dotare. Eternul Dan Petrescu a fost nemulţumit”, a declarat Mihai Stoica pentru PRO X.


Mihai Stoica nu a trecut peste declaraţiile date de Dan Petrescu la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 1-1. Antrenorul liderului din Liga 1 Betano a criticat în termeni duri arbitrajul din derby şi a declarat că a fost dezavantajat.

Oficialul vicecampioanei României i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu, alături de care a lucrat la Unirea Urziceni. MM Stoica a susţinut că golul marcat de clujeni a fost înscris după un fault evidet asupra lui Momcilovic.

Mihai Stoica şi Dan Petrescu s-au mai contrat în trecut

Poate se uită şi Dan Petrescu la ultima reluare de la golul CFR-ului, să vadă faultul evident al lui Mureşan (nu Iuliu) asupra lui Momcilovic. Sau poate încă e ocupat să comenteze corectitudinea acordării loviturii de la 11 metri în favoarea noastră. Chiar dacă am fost din nou dezavantajaţi, faza golului lor a fost grea, aş fi ridicol dacă aş ‘intenta’ proces de intenţie. Ne vedem în play-off, doar că vor mai şi fi Alibec, Gnohere prin preajmă”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său oficial de Facebook.

Mihai Stoica şi Dan Petrescu s-au mai contrat de-a lungul stagiunii actuale, tema de fiecare dată fiind arbitrajul. Cei doi au lucrat împreună la Unirea Urziceni, unde au reuşit să câştige titlul în sezonul 2008-09.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.