Fotbal intern

Meme Stoica îi arată uşa lui Tătăruşanu: “EL este NOUL portar!” Anunţul CHEIE cu privire la Tănase

Mihai Stoica a atins, în cadrul unei conferinţe susţinute la stadionul Ghencea, subiectele arzătoare pentru stelişti. Oficialul liderului din Liga 1 a discutat despre prelungirea contractelor lui...
13.11.2013 | 16:00
Meme Stoica ii arata usa lui Tatarusanu EL este NOUL portar Anuntul CHEIE cu privire la Tanase

Mihai Stoica a atins, în cadrul unei conferinţe susţinute la stadionul Ghencea, subiectele arzătoare pentru stelişti. Oficialul liderului din Liga 1 a discutat despre prelungirea contractelor lui Bourceanu şi Tătăruşanu, situaţia lui Iancu, transferul lui Latovlevici la Monaco şi revenirea lui Alexandru Chipciu. Meme a mai anunţat că a ajuns la un acord şi cu Tănase pentru prelungirea contractului.

MM Stoica despre Tătă: “Chiar Tătăruşanu vorbeşte foarte mult că Steaua nu acordă atenţie centrului de copii şi juniori şi nu este interesată de juniorii care cresc aici. Acum avem un portar de 19 ani (n.red Valentin Cojocaru) în care cred mai mult decît în Arlauskis atunci cînd l-am adus la Urziceni. Tătăruşanu şi-a făcut datoria pe deplin la Steaua, are cinci ani de cînd este aici. Dacă Gigi Becali va considera că nu trebuie să rişte cu promovarea acestui copil, lui Tătăruşanu i se va face o ofertă şi va avea la ce să se gîndească. Dar aceste lucruri vor fi stabilite după ce voi merge la patronul nostru.”

MM Stoica despre Tănase: “S-a tot vorbit în ultima vreme de ţintele noastre. Ţin să vă anunţ că Tănase şi-a dat acceptul pentru a prelungi contractul”

MM Stoica despre transferurile lui Alex Bourceanu la Fiorentina şi Iasmin Latovlevici la Monaco: “Bourceanu mai avea puţin şi poza în tricoul Fiorentinei, dar el a fost propus de un impresar acolo, atît! Asta e treaba impresarilor, asta fac ei! S-a scris că Latovlevici că este dorit de Monaco, o echipă care şi-l permite pe Falcao. Ştirea asta chiar a fost indecentă! Lato este important pentru Steaua şi poate fi important pentru echipa naţională, dar nu poate să fie dorit de Monaco, o formaţie care are altă politică. Nu cred că Monaco va aduce un jucător de 27 de ani dintr-un campionat ca al nostru.”

MM Stoica despre campionatul cu numărul 25: “Steaua a pierdut doar două meciuri din 24 de partide şi s-a calificat în grupele Champions League, înseamnă că ne-am atins obiectivele! Sîntem lideri în Liga şi nu înţeleg de ce se induce ideea că sînt probleme la Steaua. Cel mai greu e să reeditezi performanţa din sezonul trecut, iar noi în acest moment conducem campionatul. Nu autoritat, Astra este o echipă bună. Cele două meciuri cu Astra vor fi decisive pentru titlul acesta. Ne trebuiesc două sau trei puncte pentru a fi favoriţi cerţi la cîştigarea campionatului. Obişnuiţi-vă cu ideea că Steaua este neînvinsă în Liga 1! “

MM Stoica despre Iancu: “Sper ca perioada în care Iancu a fost pedepsi să fi trecut. Iancu a plătit pentru actul lui de indisciplină foarte grav la club, nu la naţională. Este un copil cu reale calităţi, căruia îi place să se antreneze şi  care este un stelist pur sînge. Pe lîngă el e şi Nicuşor Stanciu, iar pentru că îi avem pe aceşti jucători nu văd de ce să îl luăm pe Eric.”

MM Stoica despre revenirea lui Chipciu: “La Alexandru Chipciu e vorba de recăpătarea formei sportive. Nu îi este uşor să revină jucînt cu corpuri străine, plăcuţe şi şuruburi. A revenit mult mai devreme, a spart toate pronosticurile.”

MM Stoica despre neconvocarea lui Stanciu la “tineret”: “Nicuşor Stanciu va ajunge la echipa naţională pentru că este un jucător cu calităţi extraordinare. Bogdan Stelea are dreptate cînd a spus că nu mai este motivat să vină la tineret pentru că doreşte să ajungă la prima reprezentativă, dar pentru că nu mai sînt şanse de calificare.”

MM Stoica despre accidentări: “Pintilii va sta pe bară cam o lună şi avem o problemă şi cu Piovaccari, dar este o perioadă solicitantă.”

MM Stoica despre barajul cu Grecia: “Dacă nu marcăm la Pireu, s-a terminat cu şansele noastre. Trebuie să credem în calificare, mai ales că îi avem pe Ciprian Marica şi Marius Niculae. Unul e titular la Getafe, iar celălalt a început să marcheze. Conform calculelor, grecii sînt favoriţi, dar avem şanse foarte mari dacă înscriem la ei. Maxim este jucătorul care poate decide această calificare. Este fotbalistul care a făcut un salt incredibil şi dacă va avea o atitudine pe care i-a cere selecţionerul, va fi decisiv! O calificare ar fi o performanţă extraordinară ţinînd cont de ce echipe şi jucători vor rămîne pe dinafară. Mitroglou este un jucător bun, dar nu cred că poate să creeze probleme cuplului de fundaşi Gardoş-Goian.”

MM Stoica despre achiziţia lui Piovaccari: “Ce am putea noi să oferim Sampdoriei, care a dat 4 milioane de euro pe jucători, şi ce salariu să-i oferim noi lui, care are 600.000 de e-uro, ca să satisfacem pretenţiile clubului şi al fotbalistului? A marcat goluri importante pentru Steaua, deja are zece goluri, este un băiat senzaţional care a devenit şi stelist pentru că acest club are ceva special.”

MM Stoica despre Valeriu Răchită

 “Îl vom acţiona în judecată pentru această declaraţie, suma pe care o vom cere va fi foarte mare. Face atingere demnităţii noastre. A făcut o mare greşeală. Va trebui să vină şi să demonstreze că am plătit arbitrii, ceea ce este imposibil”, a explicat managerul Stelei.

Mihai Stoica a făcut referire la declaraţia făcută în urmă cu cîteva zile de fostul fotbalist al Stelei  “Un hîtru al fotbalului spunea că Steaua, în loc să investească banii din UCL în jucători, i-a investit în arbitri”. a spus Răchită