Sport

Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu la meciul cu Muntenegru: „Cristea nu e mijlocaș central!” Ce spune despre Octavian Popescu

Mihai Stoica a vorbit despre cum ar trebui să arate România pentru duelul de la Podgorica cu Muntenegru, iar managerul FCSB-ului a spus și că Iulian Cristea nu e mijlocaș central.
04.06.2022 | 11:17
Mihai Stoica ii face echipa lui Edi Iordanescu la meciul cu Muntenegru Cristea nu e mijlocas central Ce spune despre Octavian Popescu
Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu la meciul cu Muntenegru Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României crede că Alexandru Maxim trebuie să se lupte pe un post de titular cu Octavian Popescu, pe care îl consideră cel mai bun fotbalist român la ora actuală.

Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu la meciul cu Muntenegru

Mihai Stoica i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu pentru meciul cu Muntenegru și îl sfătuiește pe selecționer să nu îl folosească pe Iulian Cristea pe postul de mijlocaș central:

ADVERTISEMENT

„Aș juca cu Ștefănescu pe poziția de fundaș dreapta. Mie îmi place mult, e foarte inteligent și joacă bine oriunde îl pui. Am văzut că se descurcă oriunde. Nu i-aș lua pe Bancu și Camora niciodată la națională”.

„Cristea e fundaș central, nu e mijlocaș central. Dacă vrei să joci pur defensiv, poți să-l folosești acolo, dacă vrei să ataci, e mai greu.

ADVERTISEMENT

Maxim trebuie să se bată pentru titularizare cu Octavian Popescu. Tavi Popescu e pentru mine cel mai bun jucător la ora actuală”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Fără Chiricheș e debandadă!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre căpitanul Vlad Chiricheș, fără de care nu vede cum ar putea fi ghidată naționala României din teren:

ADVERTISEMENT

„E un lider mai tăcut, un băiat admirabil. Nu e vocal. Mie nu îmi vine să cred câteodată, când văd ce se spune despre el.

E un jucător excepțional! Doar cine nu se uită la meciurile lui Sassuolo nu vede cât de bine joacă. A vorbit un jurnalist din Modena că e o deziluzie, ce să spun…”.

ADVERTISEMENT

„Fără el, echipa națională a României este ca Muntenegru fără Savic. Cu Israel, fără el, a fost o debandadă!”, a mai spus MM Stoica.

„Mi-aș dori ca naționala să înceapă cu o victorie, să aibă un moral bun jucătorii și Edi. Cred că ne stă la îndemână, pentru că avem jucători buni, care au confirmat și mi-aș dori mult să câștige meciul cu Muntenegru”, a spus și Nicolae Dică, fostul antrenor secund al „tricolorilor”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,40 este cota pentru ”2” la meciul Muntenegru – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT