Sport

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Octavian Popescu după jignirile lui Florin Prunea: „Cel mai important pentru el e fotbalul!”

MM Stoica, managerul sportiv al vicecampioanei FCSB, i-a răspuns fostului oficial al lui Dinamo, Florin Prunea, după ce astea i-a jignit pe jucătorii Octavian Popescu și Florinel Coman, după succesul istoric al FCSB cu rivala istorică, Dinamo, scor 6-0.
15.09.2021 | 18:20
Mihai Stoica ii ia apararea lui Octavian Popescu dupa jignirile lui Florin Prunea Cel mai important pentru el e fotbalul
ADVERTISEMENT

Managerul sportiv al vicecampioanei FCSB nu a rămas dator după ce fostul oficial al rivalei Dinamo, Florin Prunea, a jignit mai mulți jucători ai roș-albaștrilor.

Meme Stoica a mărturisit că preferă ca jucătorii lui să-și studieze adversarii, decât să fie elevi eminenți.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: ”Prefer să studieze Bayern decât chimia”

Managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a ales să răspundă la jignirile lui Florin Prunea, care îl vizau pe Octavian Popescu, după manifestările de bucurie ale atacantului lui Edi Iordănescu, după victoria cu Dinamo.

Oficialul vicecampioanei a renunțat pentru moment la tonul ironic, atunci când i-a răspuns lui Prunea, și a mărturisit, sincer, că preferă ca jucătorii lui fie fotbaliști eminenți, decât premianți la școală.

ADVERTISEMENT

”Mai important decât școala sunt cei șapte ani de acasă. E un băiat timid (Octavian Popescu – n.r.), dar trebuie răbdare ca să se deschidă. Eu sunt înmărmurit când citesc că el e în cădere liberă. E titular la noi și are trei goluri.

Să se pună o presiune pe el că și-a luat lumea în cap? Problema mea nu e că l-a jignit Prunea. Ei au făcut doar în vestiar la ei, nu s-au dus la Dinamo. Nu știam că a fost făcut public.

ADVERTISEMENT

Măcar pentru suporteri m-am bucurat. Prunea îl jignește suburban. Și acum îmi pare rău că l-am jignit pe Remus Chipirliu. Am fost un tembel și un imbecil, chiar m-am gândit să îl sun îmi cer scuze”, a declarat Mihai Stoica, la Digisport.

”Aveți analiști care nu vorbesc gramatical”

Acesta și-a continuat discursul în apărarea fotbalistului Octavian Popescu și a amintit câțiva jucători cu care a lucrat, cărora nu le-a plăcut școala, dar acum sunt conducători de club. Nici analiștii TV nu au fost uitați de MM Stoica.

ADVERTISEMENT

”Se vor scrie și editoriale. Cel mai important pentru Octavian Popescu acum e fotbalul. Am avut un jucător care mi-a zis că vrea să se învoiască să meargă la școală și nu a ajuns jucător!

Că vouă vă place că a luat Pănoiu (de la Rapid București – n.r.) cu zece foarte frumos! Aveți analiști care nu vorbesc corect gramatical! Când Florin Cernat era mic nu îi plăcea să meargă la școală. Nu voia! Până la urmă a făcut și școală și a ajuns fotbalist, 14 ani în străinătate, conducător de club. S-a dezvoltat după aceea.

Moruțan are probleme mari la Galatasaray că nu știe engleză. Mi-aș dori ca jucătorii să fie buni și la școală și la fotbal. Pe mine mă interesează ca Alexandru Pantea, împrumutat la Hermannstadt și joacă meci de meci la o echipă care va promova.

Nu îi place școala dar știe tot legat de fotbal. Eu prefer să studieze Bayern Munchen în loc să studieze chimia. Școala poate să fie un factor perturbator. Pe mine mă interesează doar fotbalul”, a spus Mihai Stoica la Digisport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

De unde a pornit scandalul

Fostul președinte al ”câinilor” s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea roș-albaștrilor pe care îi acuză că au sărbătorit în exces succesul cu Dinamo, de la sfârșitul săptămânii.

Bucuria vicecampionilor nu a fost deloc gustată de fostul internațional, care a trecut la jigniri atunci când a comentat imaginile bucuriei din vestiar.

”Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu (Octavian Popescu – n.r.), dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier”, a răbufnit Florin Prunea la Prosport Live.

Florin Prunea s-a arătat la fel de deranjat și de atitudinea lui Florinel Coman, atacantul vicecampioanei care în ultimele luni a fost mai mult accidentat decât apt de joc, dar a participat la fiesta roș-albaștrilor de după victoria cu Dinamo.

”E o generație de jucători care, probabil, nici nu știe cine a fost Dudu Georgescu. Noi ieșeam pe stradă, puneam patru cărămizi și jucam fotbal. De-asta zic. Dacă ai caracter și ești jucător la Dinamo, la următorul meci îl calci pe cap.

Ia uite-l pe domnul Crețu ce se strâmbă pe acolo. Ăla cine e? Florinel Coman. Ăsta nici bine nu s-a apucat de fotbal și se apucă să strige în halul ăsta?! Ăsta e comportament de jucător profesionist?”, a mai spus Florin Prunea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCU Craiova – FCSB: 1,53 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT