Fotbal intern

Mihai Stoica îi răspunde lui Ladislau Boloni! ”Acum câțiva ani îmi remarca meritele”

12.09.2018 | 12:48
Mihai Stoica ii raspunde lui Ladislau Boloni Acum cativa ani imi remarca meritele

Managerul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, i-a răspuns într-un mod neașteptat lui Ladislau Boloni, după ce tehnicianul de la Antwerp i-a criticat dur pe conducătorii din fotbalul românesc. Oficialul ”roș-albaștrilor” a precizat că nu îl atacă în termeni duri pe fostul jucător de la Steaua, deoarece acesta a făcut multe pentru fotbal.

Supărat după ce toate echipele din Liga 1 Betano au părăsit cupele europene, Ladislau  Boloni l-a luat în vizor pe Mihai Stoica despre care a spus într-un interviu că nu ar fi trebuit să aibă o funcţie de conducere la FCSB, având în vedere că a fost încarcerat: “Păi când conduce Stoica, unul care abia a ieșit din pușcărie, când altul nu a trecut Dunărea în viața lui, decât când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc, dacă ești la nivelul ăsta, nu trebuie să ai exigențe! Nici cu Dică, nici cu ceilalți. El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, rușinos. Oamenii bogați de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori”.

Mihai Stoica i-a răspuns lui Ladislau Boloni pe Facebook

”O să fac un singur lucru. O să postez declarația de azi a lui Boloni, alături de cea de acum câțiva ani, când îmi remarca meritul la succesele Stelei. Cum să răspund altfel? Nu vreau să atac pe cineva care a făcut enorm pentru fotbalul nostru, vreau să las oamenii să vadă cuvintele lui puse față în față”, a spus oficialul FCSB, conform Libertatea.

Ladislau Boloni l-a atacat dur pe Mihai Stoica după eliminarea din Europa League, iar oficialul FCSB i-a răspuns imediat
Ladislau Boloni l-a atacat dur pe Mihai Stoica după eliminarea din Europa League, iar oficialul FCSB i-a răspuns imediat

Și Mihai Stoica s-a ținut de cuvânt și a postat ca răspuns pe Facebook declarația de astăzi a lui Ladilau Boloni și una făcută în urmă cu mai mulți ani în care îl lăuda pe oficialul ”roș-albaștrilor”. La postare, Stoica a pus comentariul ”Vă mulțumesc foarte mult”.

Ladislau Boloni nu i-a atacat numai pe cei de la FCSB, ci și pe campionii de la CFR Cluj: “M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicați-mi și mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul și pui un tehnician care n-a câștigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi și pe Iordănescu, aduci un portughez și pierzi cu Dudelange! Tu, ca și conducător, trebuie să recunoști că ești prost dacă se întâmplă așa ceva la clubul tău! Acum aud că se modifică iar banca tehnică… Să nu fiu înțeles greșit, Clujul îmi place foarte mult… Pe de altă parte, eu îi știu pe luxemburghezi, am și jucat cu ei în amicale. La nivelul lor, categoria a treia sau a patra, sunt chiar bine organizați. Nu mai sunt poștașii ori zidarii de cândva. A, că mai lucrează câte unul pe la primărie, în direcția sportivă, e altceva. Cea mai ușoară meserie din lume e cea de fotbalist profesionist. Ai timp berechet. Și eu, când jucam, aveam liber și am făcut tâmplărie”.

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată de Dudelange din Luxemburg, după ce a fost învinsă atât în tur, cât şi în retur, în timp ce FCSB nu a reuşit să întoarcă rezultatul de 1-3 din Austria cu Rapid Viena şi au rămas acasă după 2-1 pe Arena Naţională.