Sport

Mihai Stoica îl apără pe Mirel Rădoi: „Nu e de culpabilizat! A luat decizii la care așteaptă rezultate”

Mihai Stoica îl apără pe Mirel Rădoi după remiza dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova, scor 1-1, vorbind despre deciziile sale.
30.11.2022 | 10:33
Mihai Stoica il apara pe Mirel Radoi Nu e de culpabilizat A luat decizii la care asteapta rezultate
Mihai Stoica îl apără pe Mirel Rădoi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că Mirel Rădoi așteaptă să vadă rezultatele pozitive ale deceziilor sale.

Mihai Stoica îl apără pe Mirel Rădoi

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi după remiza Universității Craiova în meciul cu Chindia Târgoviște: „Eu știu că Mirel e big brother pentru fotbaliști, probabil nervii săi au fost întinși la maximum din moment ce a luat acele decizii.

ADVERTISEMENT

Eu nu l-aș culpabiliza pe Mirel! Nu prea l-am văzut pe el să fie așa, e un tip care își cenzurează emoțiile, probabil e o presiune în plus pentru el și în urma deciziilor pe care le-a luat”.

„Ai luat niște decizii și aștepți să vezi rezultatele deciziei tale, iar rezultatele sunt puse pe seama echipei. Chindia azi nu a arătat bine, dar ea e pe val.

ADVERTISEMENT

Eu îl cunosc pe Mirel, nu e genul care s-ar crampona într-un contract. Eu știu că Mihai Rotaru și l-a dorit foarte mult, eu zic că nu există probleme de tipul să nu joace fotbaliștii pentru el”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„E meritul lui Mirel pentru cum joacă Alex Crețu”

Mihai Stoica a continuat și a enumerat aspectele pozitive pe care le-a făcut Mirel Rădoi de când a devenit antrenorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Eu îl cunosc pe Crețu, l-am cunoscut ca om. Nu îl știam cu valențe așa ofensive, niciodată nu avea aparițiile astea ofensive, e meritul lui Rădoi. La fel cum a fost și mâna lui Reghecampf când i-a schimbat poziția lui Baiaram.

Eu nu cred că face stânga ce nu știe dreapta la Craiova, mai ales că este un club foarte organizat și bine pus la punct. Deci când Mirel vorbește despre schimbări de jucători, se bazează pe ceva”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT