ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mihai Stoica îl apără pe Sebastian Colțescu după incidentele din UCL: ”O exagerare teribilă”

Autor: Traian Terzian | 09.12.2020 | 09:22
Mihai Stoica îl apără pe Sebastian Colțescu după incidentele din UCL: ”O exagerare teribilă”
Sebastian Colțescu. Sursă foto: Twitter

Managerul general al clubului FCSB, Mihai Stoica, îl apără pe arbitrul Sebastian Colțescu după incidentele de la meciul PSG – Bașakșehir în care este acuzat de rasism.

ADVERTISEMENT

Turcii au părăsit terenul după ce Colţescu a folosit cuvântul ”negru” la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul, iar întâlnirea a fost reprogramată pentru miercuri.

Federația Română de Fotbal a reacționat imediat și a anunțat că va lua măsuri în funcție de raportul UEFA.

Sebastian Colțescu este apărat de Mihai Stoica după incidentul rasist

Pus la zid din toate părțile, Sebastian Colțescu și-a găsit câțiva aliați în țară. În apărarea arbitrului a sărit managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, care este de părre că totul este o exagerare.

ADVERTISEMENT

”Sebi le-a luat fața lui Nagelsmann și Ronaldo. P.S. Mi se pare o exagerare teribilă”, a scris oficialul roș-albaștrilor pe contul de Facebook, referitor la scandalul de rasism de pe Parc des Princes.

Mihai Stoica Sebastian Colțescu incidente

La rândul său, preparatorul fizic al FCSB-ului, germanul Thomas Neubert, susține că românii nu sunt rasiști. ”Da, este un scandal! Dar românii NU sunt rasiști!!!”, a scris Neubert în limba română și în limba engleză pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica Sebastian Colțescu incidente

Ministrul delegat al Sporturilor din Franţa, Roxana Mărăcineanu, a luat atitudine după meciul PSG – Bașakșehir, întrerupt în minutul 14 după ce Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism și consideră că jucătorii, care au refuzat să mai continue jocul, au luat o decizie istorică.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a reacționat dur după scandalul de rasism provocat de Sebastian Colțescu și este de părere că în acest moment cariera centralul craiovean s-a terminat.

Imediat după incidentele de pe stadionul Parc des Princes, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a oferit o reacţie pentru FANATIK, o comparație ”plastică” între situația în care s-a pus Sebastian Colțescu prin limbajul nefericit ales.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!