Sport

Mihai Stoica îl atacă pe Nicolae Dică după conflictul cu Mihai Pintilii: „Dragoste cu de-a sila nu se poate!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a intervenit în disputa verbală dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii și a aruncat cuvinte grele în direcția fostului antrenor.
11.11.2022 | 21:25
Mihai Stoica il ataca pe Nicolae Dica dupa conflictul cu Mihai Pintilii Dragoste cu dea sila nu se poate
Mihai Stoica a intervenit în disputa verbală dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a plecat de ceva vreme de la FCSB, dar continuă să tulbure apele la clubul lui Gigi Becali. A aruncat acuze grele în stânga și în dreapta, dar mai ales asupra foștilor colaboratori și jucători, pe care-i acuză că l-ar fi lucrat. În replică, Mihai Pintilii i-a spus elegant după meciul de la Galați că îi lipsesc cei șapte ani de acasă.

Mihai Stoica a luat „foc” după ieșirile lui Nicolae Dică: „A plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa”

În conflictul dintre fostul și actualul antrenor de la FCSB a intervenit și Mihai Stoica, managerul general al clubului. Aflat în studioul Orange Sport, unde este invitat permanent, Stoica a avut o ieșire nervoasă, a țipat, a gesticulat și l-a acuzat pe Dică de faptul că a plecat de la echipă fără să-i salute pe Mihai Pintilii, Thomas Neubert și Marius Popa.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că Nicolae Dică nu face bine când iese cu chestiile astea. Dar e problema lui, face cum consideră el că e bine pentru el.

Dică era şeful staff-ului tehnic, nu era problema că nu s-au înţeles. Când tu n-ai chimie cu toţi membri staff-ului înseamnă că tu ai problemă. Sau ei au o problemă, dar mai mulţi într-o parte, unul într-o parte.

ADVERTISEMENT

Dragoste cu sila nu se face, în momentul când nu e chimie pot lucra împreună, dar nu se poate face mare lucru. Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa. Nici pe Mache nu l-a salutat. E problema lor, până la urmă. Eu mă opresc aici, ce să mai vorbesc? Eu zic că nu-i face bine lui”, a declarat vizibil iritat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica despre Nicolae Dică: „Încerci să cauţi nişte scuze sau ce?”

Managerul general al FCSB a continuat apoi, susținând că astfel de discuții nu-și aveau rostul și că s-ar putea să-i dăuneze pe viitor lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Să dezvolte subiectul şi apoi o să vorbesc şi eu, dacă ţine neapărat. Nu ştiu ce fel de discplină a impus el. Să explice cui nu i-a convenit. Să explice exact care-i treaba şi apoi vom discuta, dacă ţine neapărat. Să spui ce? Din cauza raportului pe care l-am avut cu unii, n-am avut eu rezultate?

Nu-şi aveau rostul discuţiile astea, vorbesc pentru paşii următori pe care-i face el în carieră. Chestia asta… Să pleci pe urmă să spui. Încerci să cauţi nişte scuze sau ce? Care-i problema? Din ceilalţi să zic că o influenţă directă putea să aibă Marius Popa. N-a apărat Târnovanu? Care-i problema, unde e problema?

ADVERTISEMENT

Nu vrea nimeni să-l discrediteze. E un mandat bun, a calificat echipa după cinci ani în grupele unei competiţii continentale. Sunt convins că dacă nu venea înainte de meciul retur cu Saburtalo nu ne calificam. Am convingerea asta”, a încheiat Mihai Stoica pentru sursa citată.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează” la FC U Craiova – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT