Sport

Mihai Stoica îl compară pe Darius Olaru cu Kevin De Bruyne! Ce spune despre Manchester City – Real Madrid

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a comparat pe Darius Olaru cu Kevin De Bruyne, fiind fascinat de evoluția mijlocașului belgian din Manchester City - Real Madrid.
26.04.2022 | 23:39
Mihai Stoica il compara pe Darius Olaru cu Kevin De Bruyne Ce spune despre Manchester City  Real Madrid
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a comparat pe Darius Olaru cu Kevin De Bruyne, fiind fascinat de evoluția mijlocașului belgian în Manchester City - Real Madrid
ADVERTISEMENT

Kevin De Bruyne are o evoluție extraordinară în partida Manchester City – Real Madrid, din turul semifinalelor Ligii Campionilor. Acesta a deschis scorul în minutul 2 și i-a oferit o pasă de gol lui Gabriel Jesus în minutul 11.

Mihai Stoica îl compară pe Darius Olaru cu Kevin De Bruyne

Mihai Stoica a avut mai multe postări, pe pagina personală de Facebook, în timpul partidei Manchester City – Real Madrid. După golul marcat de Kevin De Bruyne în debutul partidei, oficialul de la FCSB l-a comparat pe acesta cu Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

„KdB la City e Olaru la noi

Hala Pep!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Apoi, Mihai Stoica l-a apostrofat pe Riyad Mahrez pentru faptul că nu i-a pasat lui Phil Foden la o fază promițătoare de atac a „cetățenilor”, care s-a petrecut cu puțin timp înainte ca Benzema să încrie primul gol pentru Real Madrid.

„Din cauza domnului Mahrez, care nu vrea să-l lase pe Foden cu poarta goală.

Nu că n-ar fi Benzema fenomen…”, a scris Mihai Stoica.

La golul de 3-1 pentru Manchester City, marcat de Phil Foden, managerul general de la FCSB a scris: „Dorm 3 în pat”.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi, să joci împotriva celor de la Real Madrid este un test incredibil şi vom încerca să ne calificăm, suferind când va trebui să suferim şi rămânând împreună. Iar când vom avea mingea, vom încerca să atacăm, să facem totul cât mai bine posibil.

Dacă ar trebui să concurăm cu istoria, nu am avea nicio şansă, ei sunt mai buni, au fost de multe ori în această competiţie, în timp ce noi, înainte de ultimul deceniu, nu am ajuns niciodată aici.

ADVERTISEMENT

Istoria este acolo, nu o putem schimba, dar mâine (marţi) vom juca 11 la 11, cu o singură minge pe teren, iar jucătorii vor hotărî dacă luarea deciziilor este bună sau nu”, declara Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, înaintea partidei cu Real Madrid.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT