Fotbal intern

Mihai Stoica îl laudă pe Bogdan Vintilă pentru parcursul la FCSB: ”A reușit să facă ceea ce n-au reușit predecesorii săi”

30.12.2019 | 11:02
Mihai Stoica il lauda pe Bogdan Vintila pentru parcursul la FCSB A reusit sa faca ceea ce nau reusit predecesorii sai
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, îl laudă pe antrenorul Bogdan Vintilă pentru parcursul reușit în această toamnă la gruparea ”roș-albastră”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 9.75 este cota pentru ”5-6 goluri” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica îl laudă pe Bogdan Vintilă pentru parcursul la FCSB: ”I-a făcut să conclucreze foarte bine”

”Vintilă a reușit să facă ceea ce n-au reușit predecesorii săi, în primul rând din punct de vedere tactic. A reușit, cu un nou sistem, să apropie, ca poziții în teren, doi jucători foarte importanți, Man și Coman. I-a făcut să conclucreze foarte bine”, au fost laudele lui Mihai Stoica perntru Bogdan Vintilă.

”Este de notificat și constanta în evoluții foarte bune, în ultimele trei partide, etalată de către Olimpiu Moruțan, care avusese suișuri și coborâșuri în trecut. Și asta se datorează în primul rând lui Bogdan Vintilă și staff-ului pe care-l conduce”, a mai spus MM pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Tănase este un jucător fără de care nu se poate juca”

”Dar, dacă discutăm de jucătorii cu profil eminamente ofensiv, nu putem să-l excludem pe Tănase! În opinia mea, este, dintre jucătorii ofensivi, numărul 1! Numărul 1 al Stelei în momentul actual. Este un jucător fără de care nu se poate juca”, a declarat Mihai Stoica.

Adus la FCSB în 23 august, după plecarea lui Bogdan Andone, noul tehnician a reușit să redreseze situația în campionat. După un debut dezastruos, 0-4 cu Gaz Metan mediaș care i-a dus pe ”roș-albaștrii” pe ultimul loc, Bogdan Vintilă a avut un parcurs aproape perfect și FCSB a încheiat anul 2019 pe poziția a treia a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Vintilă e peste Teja, Dică și Rădoi

Gigi Becali este și el încântat de reușita lui Bogdan Vintilă și înaintea meciului cu Universitatea Craiova, ultimul din 2019, i-a promis antrenorului că nu-l va da niciodată afară și poate sta și 25 de ani la FCSB.

Deși numirea lui a fost privită cu foarte mult scepticism, în primele 15 meciuri conduse în campionat Vintilă a câștigat mai multe puncte decât Mihai Teja, Nicolae Dică, Laurențiu Reghecampf în al doilea mandat și Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

FCSB, cantonament în Marbella

Gigi Becali e convins că forța arătată de FCSB, dar mai ales valoarea jucătorilor aflați sub bagheta lui Bogdan Vintilă, vor aduce titlul la finele sezonului 2019-2020.

Jucătorii vicecampioanei României nu vor avea parte de o vacanță foarte lungă, iar FANATIK a aflat programul complet al FCSB-ului de la începutul anului 2020. Reunirea va avea loc pe 7 ianuarie, iar din 11 ianuarie se va pleca într-un cantonament la Marbella unde ”roș-albaștrii” vor juca și patru meciuri amicale.

ADVERTISEMENT