Sport

Mihai Stoica, impresionat la maxim de o nou promovată: „În ritmul ăsta trage la titlu!”

Mihai Stoica a fost impresionat la maxim de Hermannstadt, nou promovata din SuperLiga, care după opt etape a acumulat 16 puncte în campionat.
05.09.2022 | 21:55
Mihai Stoica impresionat la maxim de o nou promovata In ritmul asta trage la titlu
Mihai Stoica, impresionat la maxim de o nou promovată. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că în ritmul pe care îl are Hermannstadt, trupa lui Marius Măldărășanu se luptă la titlu.

Mihai Stoica, impresionat la maxim de o nou promovată

Mihai Stoica a fost impresionat de Hermannstadt, despre care spune că joacă un fotbal foarte frumos și în ritmul acesta al punctelor acumulate, are șanse să se lupte chiar la titlu:

ADVERTISEMENT

„Sibiu în ritmul ăsta trage la titlu. Sibiu chiar joacă fotbal, a jucat deschis și acum. Alte echipe au strâns puncte și nu prea știi de unde le-au. E mult mai mare performanța Sibiului, pentru că ei nu joacă pe teren propriu meciurile”.

MM Stoica a comentat și gafa lui Cătălin Straton din finalul meciului FC Argeș-Hermannstadt. Unicul gol al meciului a fost înscris de către Daniel Paraschiv în minutul 89: „A fost un șut cam de aproape pentru Straton, a greșit și Latovlevici cam mult la faza aia.

ADVERTISEMENT

Rămâi siderat când auzi că i se cere demisia lui Prepeliță. FC Argeș e o echipă care ia jucători liber de contract, care ia ce a mai picat pe la alții. Orice echipă care vrea în play-off trebuie să facă investiții”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Noi nu avem un lot echilibrat!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre lotul FCSB-ului, despre care spune că nu este unul echilibrat, explicând că este greu să aibă o echipă care să joace în cupele europene și una care să evolueze în campionat:

ADVERTISEMENT

„Problema e că noi vom juca din trei în trei zile, dar una e să joci cu West Ham cu 60.000 de oameni în tribună și alta e să joci în campionat cu Voluntari”.

„Nu avem un lot echilibrat, e greu să ai un 11 în cupele europene și un alt 11 în campionat”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT