Sport

Mihai Stoica, în extaz după procesul pentru palmaresul Stelei: „Numele se va întoarce la noi, stema se va întoarce la noi. Gluma asta de echipă sper să dispară. E o victorie mare”

Mihai Stoica este în extaz după procesul pentru palmaresul Stelei, fiind convins că numele și stema se vor întoarce la FCSB.
28.03.2023 | 21:17
Mihai Stoica in extaz dupa procesul pentru palmaresul Stelei Numele se va intoarce la noi stema se va intoarce la noi Gluma asta de echipa sper sa dispara E o victorie mare
Mihai Stoica, în extaz după procesul pentru palmaresul Stelei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a atacat-o dur pe CSA Steaua, despre care a spus că este o glumă de echipă și speră ca aceasta să dispară în curând, pentru ca lucrurile să revină la normal.

Mihai Stoica, în extaz după procesul pentru palmaresul Stelei

Mihai Stoica este în extaz după procesul pentru palmarescul Stelei, vorbind plin de încredere despre ce consideră că se va întâmpla în viitor cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua:

ADVERTISEMENT

„Doar partea noastră poate să spună că a câștigat. Intrăm într-o normalitate și cred că instanțele vor lua o decizie normală, și anume că FCSB e continuatoarea Stelei.

Este imposibil să digeri ce s-a întâmplat până acum. Adică o echipă era Steaua în tur și în retur nu mai era Steaua. Numele se va întoarce la noi, stema se va întoarce la noi. Gluma asta de echipă sper să dispară. E o victorie mare pentru noi”.

ADVERTISEMENT

Eu am fost în 2002, 2003 în club, știu cum a început campionatul în 2002, știu ce s-a întâmplat în iarnă. Premierea nu e mită. Iar în perioada aia nu era ilegală” a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Putea fi pus cineva care să facă o ofertă de sponsorizare condiționată de rezultat”

Mihai Stoica a continuat și a spus cum se putea face o premiere a jucătorilor, fără ca Gigi Becali să fie implicat: „Eu nu mai eram în club atunci, dacă Gigi nu se grăbea, puteam să punem pe cineva oficial și să facă o propunere condiționată de rezultat.

ADVERTISEMENT

Să spunem că vine un cetățean elvețian, care se duce la club și le propune o sponsorizare condiționată de rezultat, ca meciul să se joace corect”.

Și Basarab Panduru a vorbit despre problemele privind palmaresul FCSB-ului, atrăgând atenția asupra celor cinci ani, mai precis din 1998 până în 2003, care nu aparțineau nimănui. Analistul nu înțelege cum instanțele au putut lăsa mult timp o astfel de decizie să nu aibă finalitate:

ADVERTISEMENT

„Ce însemna să lași o parte din palmares în aer? Cum să lași 5 ani în aer? Asta eu nu înțeleg. Cum poți să lași anii ăștia așa? Cine îi ia? Păi, îi ia nea Viorel! (N.r- Păunescu)”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „Sepsi marchează primul gol” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT