Sport

Mihai Stoica nu uită eliminarea din Cupa României Betano: „Am fost dezavantajați de arbitraj și de programare!”

Mihai Stoica încă este supărat din cauza eliminării din Cupa României Betano, declarând că FCSB a fost dezavantajată de arbitraj.
05.04.2023 | 22:27
Mihai Stoica nu uita eliminarea din Cupa Romaniei Betano Am fost dezavantajati de arbitraj si de programare
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că FCSB nu a fost dezavantajată doar de arbitrajul lui Adrian Cojocaru la meciul din grupă cu UTA, scor 2-2, ci și de felul în care au fost făcute programările meciurilor.

Mihai Stoica încă e supărat după eliminarea din Cupa României Betano

Mihai Stoica încă este supărat din cauza eliminării FCSB-ului din Cupa României Betano, explicând motivul pentru care FCSB a fost dezavantajată în acest sezon: „Noi am fost dezavantajați și de arbitrajul lui Cojocaru de la Arad.

ADVERTISEMENT

Dar am fost dezavantajați și de felul în care ni s-a făcut programarea. E inacceptabil să le faci echipelor mai bune un astfel de deserviciu?”.

„De ce să nu merite cele mai bune echipe să joace pe teren propriu? Uite că în fazele superioare joacă acasă cele mai bune echipe din grupe.

ADVERTISEMENT

E clar că regulile și programările sunt făcute de niște diletanți și că trebuie să vină cineva să le spună să le schimbe”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

FCSB, eliminată din faza grupelor a Cupei României Betano

În acest sezon, Cupa României Betano a suferit mai multe modificări în privința desfășurării competiției, fiind primul an în care nu s-au mai jucat direct fazele eliminatorii, ci a apărut și un sistem cu grupe formate din 6 echipe.

ADVERTISEMENT

FCSB a făcut parte din grupa B a Cupei României Betano alături de UTA, CS Mioveni, Gloria Buzău, FC Botoșani și Oțelul Galați, terminând grupa pe locul trei, cu 5 puncte.

Doar primele două echipe s-au calificat mai departe, acestea fiind UTA, de pe primul loc, cu 7 puncte și CS Mioveni, cu 6 puncte. FCSB a remizat cu UTA, scor 2-2 și cu Oțelul Galați, scor 0-0, câștigând duelul cu FC Botoșani, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

„Faptul că l-am crescut pe Cojocaru la Galați, e o chestie care îmi dă de gândit. De ce? Eu am mai spus, de multe ori ne-a dezavantajat și a făcut greșeli grave împotriva noastră”, spunea MM Stoica după meciul cu UTA, scor 2-2.


  • 1,44 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul CFR Cluj – FC Argeș

ADVERTISEMENT