Sport

Mihai Stoica, îngrijorat înaintea meciurilor echipei naționale: „Borza poate să fie noul Raț!” / „Numai în pielea lui Edi să nu fii”

Mihai Stoica este îngrijorat înaintea meciurile echipei naționale, spunând că Andrei Borza poate deveni noul Răzvan Raț.
09.10.2023 | 20:54
Mihai Stoica ingrijorat inaintea meciurilor echipei nationale Borza poate sa fie noul Rat  Numai in pielea lui Edi sa nu fii
Mihai Stoica, îngrijorat înaintea meciurilor echipei naționale. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României atrage atenția asupra problemelor defensive pe care naționala României le are și a recunoscut că Edi Iordănescu nu se află într-o poziție foarte fericită, din cauza absențelor.

Mihai Stoica, îngrijorat înaintea meciurilor echipei naționale

Mihai Stoica este îngrijorat înaintea meciurile echipei naționale, atrăgând atenția asupra problemelor din defensivă, fiind de părere că accidentarea lui Cristi Manea îi dă peste cap planurile lui Edi Iordănescu:

ADVERTISEMENT

Numai în pielea lui Edi Iordănescu să nu fii! Manea e accidentat, Rațiu nu a jucat o secundă în La Liga, Sorescu nu e și nu a fost niciodată un fundaș dreapta.

Pantea cred că e în vizorul primei echipe ale naționalei, el a făcut un meci mare cu Norsjaelland și să nu uităm că Nordsjaelland a bătut pe Ludogoreț cu 7-1.

ADVERTISEMENT

N-avem fundași, acolo avem mari probleme, ar trebui să se facă o Academie doar pentru fundași. Drăgușin arată extraordinar, dar problema e că alți colegi de-ai lui de generație sunt: Ignat, Matei Ilie”.

„Borza poate să fie noul Raț!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că Andrei Borza poate să devină noul Răzvan Raț, vorbind și despre evoluțiile bune făcute de Alexandru Pantea la FCSB, despre care crede că va ajunge în curând la echipa mare a naționalei României.

ADVERTISEMENT

„Borza poate să fie noul Raț. Nu există alternativă, pe Bancu îl lăsăm la o parte. Dumitrescu e o surpriză colosală că a fost cumpărat de Slavia Praga.

Dumitrescu nu juca la Sepsi, pentru că acolo juca Oteliță sau Oroian. El se bătea cu Ispas care să joace, atunci când respectau regula U21. Anul ăsta era scos din schemă. E un tun dat de Sepsi”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu discut cu niciun jucător despre echipa națională. Nici nu avem o relație foarte bună cu FRF și nu vreau să se audă bârfe că am discuta. Nu există să vorbești despre echipa națională când ești la echipa de club”, a mai spus Mihai Stoica.


  • 1.63 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „2 solist” la meciul Belarus – România

ADVERTISEMENT