Sport

Mihai Stoica intervine în ultimul scandal de la echipa națională: „Am nişte informaţii din interior”

Mihai Stoica a făcut lumină în cazul unui fotbalist care nu a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa națională a României, susținând că are informații din interior.
21.11.2022 | 12:59
Mihai Stoica intervine in ultimul scandal de la echipa nationala Am niste informatii din interior
MM Stoica susține că Vlad Dragomir nu este convocat la echipa națională din motive care nu țin de fotbal. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

România a încheiat anul cu o victorie lejeră, scor 5-0 pe Stadionul Zimbru din Chișinău împotriva Moldovei. Edi Iordănescu a fost pus la zid de Vlad Dragomir, fotbalistul lui Pafos, lider în clasamentul din Cipru, după ce a aflat că nu a fost convocat la echipa națională pentru meciurile cu Slovenia și Moldova. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, susține că motivele neconvocării lui Vlad Dragomir nu țin neapărat de fotbal.

Mihai Stoica dezvăluie motivul neconvocării lui Vlad Dragomir la echipa națională: „Am niște informații din interior”

Mihai Stoica a comentat situația lui Vlad Dragomir, care nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru acțiunea din noiembrie a echipei naționale. Managerul celor de la FCSB, fără să ofere detalii, a mărturisit că neconvocarea mijlocașului de 23 de ani în lotul României nu are legătură cu performanțele sportive.

ADVERTISEMENT

„Eu am nişte informaţii din interiorul echipei naţionale de tineret, dar nu pot da mai departe ce am auzit, nu vreau să fac publice aceste informaţii. Motivul pentru care el a fost îndepărtat de la tineret a fost altul, nu neapărat fotbalistic.

Părea că nu era foarte concentrat la acţiunile echipei naţionale, părea că nu vine să-şi dea viaţa în teren”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l aduce pe Vlad Dragomir la națională

Basarab Panduru a mărturisit că nu înțelege motivele pentru care Vlad Dragomir nu face pasul la echipa de fotbal a României. Fostul mare internațional român consideră că performanțele sportive ale mijlocașului român îl recomandă în efectivul „tricolorilor”.

„Dragomir are zece meciuri jucate acolo, pentru meciurile acestea, nu văd de ce nu ai chema un jucător de 23 de ani. Vorbim de un jucător care, în 2019, la Perugia, a evoluat în peste 30 de meciuri”, a spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

România a terminat cu fruntea sus anul 2022, obținând o victorie de moral contra Moldovei. Olimpiu Moruțan, Denis Drăguș, Alexandru Cicâldău, Daniel Paraschiv și Adrian Rus și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Edi Iordănescu, mesaj încrezător după Moldova – România 0-5: „Fotbalul românesc are viitor! Am debutat 9 jucători”

România a pierdut primul amical din luna noiembrie, scor 1-2 cu Slovenia pe Cluj Arena. „Tricolorii” și-au vărsat frustrarea pe Moldova la capătul unui meci spectaculos și la nivelul tribunelor. Edi Iordănescu s-a arătat mulțumit după victoria la scor împotriva țării vecine.

ADVERTISEMENT

„Cred că a fost e acțiune reușită din foarte multe puncte de vedere. Ne-au lipsit mulți jucători și închidem anul cu o victorie”.„Debutăm 9 jucători foarte tineri și cred că e cea mai tânără națională din istorie.

Primim niște semnale de la jucători care pot intra cu putere în circuitul naționalei. Cred că sunt multe aspecte pozitive. Îmi pare rău că Popa nu a jucat. Îi va veni și lui rândul. Mesajul e că ce s-a întâmplat acum îi obligă foarte tare să se întoarcă la cluburi și să lupte.

Trebuie să construim o echipă cu spirit, care să meargă la European”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Moldova.

ADVERTISEMENT