Sport

Mihai Stoica, ironic înainte de FC Botoșani – FCSB: „Am mers cu doi din patru maseuri, n-am desconsiderat Cupa!”

Mihai Stoica a fost ironica înaintea meciului din Cupa României Betano dintre FC Botoșani și FCSB, vicecampioana României venind cu mai multe rezerve.
08.12.2022 | 20:45
Mihai Stoica ironic inainte de FC Botosani  FCSB Am mers cu doi din patru maseuri nam desconsiderat Cupa
Mihai Stoica, ironic înainte de FC Botoșani - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” a vorbit și despre cum simte că echipa sa a fost desconsiderată de competiție încă de la prima etapă.

Mihai Stoica, ironic înainte de FC Botoșani – FCSB

Mihai Stoica a fost ironic înaintea partidei dintre FC Botoșani și FCSB, spunând că echipa sa nu a desconsiderat deloc Cupa și că a adus doi din patru maseuri.

ADVERTISEMENT

„Pruteanu și Gogescu sunt jucători interesanți, Vlad Tudor e 2003.  Am fost desconsiderați noi, nu am desconsiderat noi competiția.

Am fost desconsiderați de competiție și am fost desconsiderați de arbitraj la meciul cu UTA. A fost un punct pentru noi, un punct pentru UTA și un punct pentru Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu nu a vrut să se joace 10 contra 10 și l-a eliminat degeaba pe Octavian Popescu. Am mers cu doi din patru maseuri, deci nu desconsiderăm competiția”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

În plus, FCSB a jucat în echipamentul din sezonul trecut în duelul de la Botoșani.

Mihai Stoica, vehement după ultimul meci al FCSB-ului cu FC Botoșani

Mihai Stoica a vorbit și despre ultimul meci jucat în campionat între FCSB și FC Botoșani, scor 3-2, atacându-l pe arbitrul George Găman, pe care l-a acuzat în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

„N-a fost un meci reușit, în prima parte am fost bine, în a doua parte ne-am pierdut agresivitatea. Sunt foarte nemulțumit de arbitrajul lui Găman. Ce a făcut el aseară întrece orice limită.

Șeroni l-a călcat foarte tare intenționat pe Compagno și nu i-a dat galben. La faza golului lor e fault la Compagno.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că cei de la VAR l-au chemat pentru că au văzut faultul, dar i-o fi plăcut prea mult execuția lui Mailat ca să îi anuleze golul băiatului.

Sadiku i-a pus piedică lui Compagno, nu vrea să vadă Găman. E o delegare care nu e oportună. Fratele lui Găman se luptă direct cu noi pentru cupele europene”, a spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „2 solist” la Chindia – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: