Sport

Mihai Stoica, ironic la adresa CFR-ului după eliminarea din Europa. ”Mare dezamăgirea pentru noi, cei care nici măcar în Conference League n-am ajuns”

Eliminarea campioanei CFR Cluj din competițiile continentale intercluburi a fost ironizată de managerul general al vicecampioanei FCSB. Nici Denis Alibec nu a scăpat de ”săgețile” lui Mihai Stoica.
10.12.2021 | 09:25
Mihai Stoica ironic la adresa CFRului dupa eliminarea din Europa Mare dezamagirea pentru noi cei care nici macar in Conference League nam ajuns
Mihai Stoica privind ironic. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat ultimul meci din actuala campanie europeană 2-0 cu Jablonec, dar succesul feroviarilor nu a fost apreciat de rivalii din Liga 1.

Managerul general al FCSB a ironizat victoria CFR-ului și anunțata revenire a lui Denis Alibec în primul 11 al ardelenilor. Atacantul a intrat în joc abia în minutul 73, deși era anunțat titular.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: ”S-a vorbit despre Alibec şi a marcat Debeljuh”

CFR Cluj a avut un sezon complicat în competițiile continentale intercluburi. A început în tururile preliminare în Liga Campionilor, a fost eliminată și din Europa League, iar în Conference League a încheiat grupa D pe ultimul loc cu 4 puncte.

Oficialul vicecampioanei FCSB nu a irosit momentul pentru a ironiza gruparea feroviară. CFR a fost eliminată și din Cupa României, la fel ca și FCSB, astfel că, cele două mai au un singur obiectiv – titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

”Miză financiară şi atât şi, pentru jucători, să mai încaseze o primă. E ciudat, pentru că CFR ne-a obişnuit cu prezenţe active în grupele competiţiilor europene.

Acum, e cu atât mai mare dezamăgirea pentru noi, cei care nici măcar în Conference League n-am ajuns. Mi se părea că CFR era favorită certă în grupa asta. Fără istoric. 

ADVERTISEMENT

Dacă CFR a mers slab în grupe şi a câştigat en-fanfare în campionat, atunci aşteptăm surpriza în campionat. Glumesc, CFR e foarte puternică şi e greu de detronat în viitorul apropiat.

S-a vorbit despre Alibec şi a marcat Debeljuh. Alibec e a treia variantă, după Omrani şi Debeljuh. Dacă asta e bagheta magică a lui Petrescu, pentru că şi Debeljuh a fost exclus din lot, iar acum e principalul marcator, poate aşa se întâmplă şi cu Alibec”, a declarat Mihai Stoica citat de Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Ce la stârnit pe Mihai Stoica

Managerul general al FCSB a avut mai multe schimburi de replici în ultimele zile cu oficialii CFR-ului, iar reacția ironică a oficialului roș-albaștrilor a fost provocată de fundașul campioanei, Andrei Burcă.

Acesta a declarat imediat după victoria cu Jablonec că echipa lui este în creștere de formă și că acest lucru se va simți în competiția internă, unde o vede tot pe CFR campioană.

”S-a văzut în această seară că suntem pe drumul cel bun. Trebuia să câştigăm această partidă, ultima impresie contează întotdeauna. Din păcate am ieşit din competiţie, dar cred că dacă o vom ţine în acelaşi ritm o să ieşim din nou campioni şi putem face o figură mai frumoasă anul viitor în Europa.

Am încercat să jucăm fotbal şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat”, a spus Andrei Burcă.

În Casa pariurilor Liga 1, CFR Cluj este lider autoritar cu 48 de puncte, opt peste vicecampioana FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: