Sport

Mihai Stoica, noi ironii la adresa lui Dan Petrescu: “Cum să câștigăm și noi și Craiova toate meciurile? Poate o repriză cu o repriză!”

Mihai Stoica râde de Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR Cluj a spus că FCSB și Universitatea Craiova pot câștigat toate meciurile din playoff-ul Casa Pariurilor Liga 1.
14.03.2022 | 09:37
Mihai Stoica noi ironii la adresa lui Dan Petrescu Cum sa castigam si noi si Craiova toate meciurile Poate o repriza cu o repriza
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a lăudat pe Dan Petrescu, însă i-a trecut repede și l-a scurt timp l-a ironizat pe antrenorul lui CFR Cluj.

Mihai Stoica ia în râs discursul lui Petrescu: „O să vorbesc cu Rotaru despre asta”

În direct la Telekom Sport, managerul general al FCSB, a comentat în stilul său caracteristic declarațiile lui Dan Petrescu de la finalul partidei câștigate cu 3-1 în fața celor de la Voluntari.

ADVERTISEMENT

„Am ascultat ce a zis şi ieri după meciul cu Voluntari… A zis că noi şi Craiova putem să căştigăm toate meciurile. Acum nu ştiu la ce s-a gândit el. Cum să câştigăm şi noi şi Craiova? O repriză, o repriză?”, a comentat siderat Meme.

Oficialul FCSB a continuat discursul în aceeași direcție și a spus că va vorbi chiar cu patronul celor de la Universitatea Craiova: „Acum o să vorbesc cu Rotaru să facem cumva să căştigăm amândoi meciul acela”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica se teme că FCSB ar putea pierde și locul doi: „Sincer mult mai în pericol este locul doi”

Universitatea Craiova s-a apropiat la doar un punct de FCSB după victoria cu 3-0 în fața celor de la FC Argeș, înaintea meciului dintre FCSB și Farul, iar Mihai Stoica are emoții mai degrabă pentru locul secund decât pentru titlul în Casa Pariurilor Liga 1.

„Pentru noi sincer mult mai în pericol este locul doi pentru că Universitatea Craiova joacă foarte bine. A ajuns la un punct în spatele nostru”, a surprins Meme.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a lăudat pe Dan Petrescu după meciul cu Voluntari: „Are o istețime extraordinară, recunoaște când greșește”

Deși Mihai Stoica și Dan Petrescu nu mai sunt în cele mai bun relații, analistul Telekom a recunoscut că „Bursucul” are o calitate extraordinară pentru un antrenor: „Asta e fantastic la Petrescu, are o sinceritate dezarmantă. La un antrenor, consecvența te poate omorî la un moment dat. Cea mai mare calitate a unui om, mai ales în fotbal, e să recunoști că ai greșit. Dacă persiști în prostie ești terminat. La Petrescu nu există așa ceva.

Are o istețime extraordinară, recunoaște când greșește. Uite, cazul Debeljuh. L-a trimis la echipa a doua, a văzut că-i trebuie, l-a readus și acum e golgeterul echipei.

ADVERTISEMENT

Dacă Petrescu era un încăpățânat și un om care avea principii, atunci îl lăsa la echipa a doua și poate nu mai avea șapte puncte distanță de noi. Înnebunesc când îi văd pe ăștia cu principii”, a mai spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

 

 

 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 2,07 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT