Sport

Mihai Stoica, ironii după ce antrenorul din acte de la FCSB nu a fost luat în cantonament: “Je suis Miţă!”

Mihai Stoica a avut o postare ironică pe Facebook după ce Leo Strizu, antrenorul principal din acte de la FCSB, nu a fost luat în cantonament.
08.01.2023 | 16:07
Mihai Stoica ironii dupa ce antrenorul din acte de la FCSB nu a fost luat in cantonament Je suis Mita
Mihai Stoica, managerul sportiv de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a plecat în Antalya fără antrenorul principal din acte, Leo Strizu. Această decizie a provocat un val de reacţii în spaţiul public, cu argumente pro şi contra acestei decizii luate de oficialii vicecampioanei României.

Mihai Stoica, ironii după ce antrenorul din acte de la FCSB nu a fost luat în cantonament! Ce a spus Miţă Iosif

A fost chestionat pe această temă şi fostul antrenor al Rapidului, Mihai Iosif. Tehnicianul a declarat că acelaşi lucru s-a întâmplat şi la giuleşteni, când antrenorul principal din acte, Adrian Matei, a fost lăsat acasă:

ADVERTISEMENT

“Și eu am fost la fel iarna trecută. Atunci, tot așa, nici cel care era cu licență PRO la noi (n.r. la Rapid) nu a fost în cantonament, Adrian Matei.

Am fost eu pentru că răspundeam de destinul echipei. A rămas pentru că au mai fost de făcut niște treburi și în București”, a spus Mihai Iosif, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Postarea lui Meme: “N-a mers licența Pro în Turcia. S-a mai întâmplat. #JesuisMiță”

Mihai Stoica a avut o postare ironică pe reţelele de socializare pe acest subiect, după ce fostul antrenor al Rapidului a recunoscut că nu este o premieră ca deţinătorul de licenţă PRO să nu facă deplasarea în cantonament:

“N-a mers licența Pro în Turcia. S-a mai întâmplat. #JesuisMiță, a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

FCSB a plecat duminică dimineaţa în Antalya, pentru un stagiu de pregătire de 12 zile. Roş-albaştrii se vor întoarce în ţară pe 20 ianuarie, cu două zile înainte de primul meci din acest an, împotriva lui Hermannstadt.

FCSB, două meciuri amicale în Turcia: “Am zis că fiind o perioadă foarte scurtă, nu atât meciurile ne interesează, cât pregătirea”

În cantonamentul de la Belek, roş-albaştrii vor avea doar două meciuri amicale, cu Pogon şi Rakow, ambele din Polonia. Mihai Stoica a declarat că vor fi folosite două formule diferite în cele două partide de pregătire:

ADVERTISEMENT

„În momentul în care iei un meci în pregătire e clar că trebuie să îl pregătești. Nu poți să lucrezi înainte de meci, în ziua meciului sau după meci. Sunt trei zile pe care nu le compromiți, dar în care trebuie să pregătești specific meciul.

S-a întâmplat în trecut să se antreneze normal, să facă forță cu o zi înainte, apoi să aibă rupturi de ligamente încrucișate. Am zis că fiind o perioadă foarte scurtă, nu atât meciurile ne interesează, cât pregătirea”, a explicat Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT
Tags: