Sport

Mihai Stoica, ironii la adresa CFR-ului după înfrângerea cu FCSB: „Protestau pentru că îl știau pe Edjouma la Budapesta”

Mihai Stoica a avut o serie de ironii la adresa CFR-ului după înfrângerea suferită cu FCSB, scor 0-1, glumind pe seama golului marcat de Malcom Edjouma.
06.02.2023 | 20:22
Mihai Stoica ironii la adresa CFRului dupa infrangerea cu FCSB Protestau pentru ca il stiau pe Edjouma la Budapesta
Mihai Stoica, ironii la adresa CFR-ului după înfrângerea cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că prima repriză a FCSB-ului din meciul cu CFR Cluj a fost una dintre cele mai bune reprize făcute de echipă în ultimii ani.

Mihai Stoica, ironii la adresa CFR-ului după înfrângerea cu FCSB

Mihai Stoica a avut o serie de ironii la adresa CFR-ului după înfrângerea suferită pe teren propriu cu FCSB, partidă în care managerul „roș-albaștrilor” i-a lăudat pe Octavian Popescu și pe Malcom Edjouma pentru faza golului.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a glumit și a spus că jucătorii CFR-ului au protestat după golul mijlocașului francez pentru că ei se așteptau ca Edjouma să fie în Budapesta și nu la Cluj:

„Eu nu cred că Dan Petrescu a vrut să spună că am dat gol din nimic, mai ales că acțiunea a fost excepțională, unul dintre cele mai frumoase goluri din acest campionat. Tavi îl simte pe Edjouma, doar un jucător de geniu poate să facă așa ceva. Prima repriză a fost cea mai bună repriză din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Și CFR a trimis două șuturi pe poartă, nu foarte periculoase, dar au fost bune. Am fost net superiori unei echipe care a făcut instrucție în România. Să spui că a fost noroc când tu ai dat gol dintr-un autogol la Voluntari când fundașul s-a băgat sub minge”.

„Oricum la noi a fost penalty. Yuri a simulat grosolan la Miculescu și Miculescu a luat un galben, după l-a provocat și pe Octavian și i-a venit și lui momentul, făcuse penalty, dar n-a mai contat.

ADVERTISEMENT

Jucătorii CFR-ului protestau la golul lui Edjouma, probabil pentru că se așteptau ca Edjouma să fie la Budapesta, nu la Cluj”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Au fost discuții pentru Edjouma, dar nu acum!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că discuții pentru plecarea lui Malcom Edjouma au fost în trecut, însă nu și recent, iar jucătorul va rămâne la echipă:

ADVERTISEMENT

„Vreau să-i felicit pe cei de la CFR pentru că au muncit enorm ca terenul să arate bine, au lucrat manual la el, să nu intre cu utilaje și să strice terenul.

Au fost discuții, dar nu acum. Acum nu sunt discuții, oamenii se gândeau dacă să dea 1.200.000 de euro, de-asta a cerut Gigi 2.000.000 de euro ca să încheie discuțiile de tot”.

„Mă bucur mult pentru el că a înțeles că poate să joace și pe alt post decât cel pe care era obișnuit, pentru că în cazul în care greșea în vechea lui poziție, era complicat pentru noi pentru că noi jucăm mult avansat. Așa e acolo Șut, care își face treaba perfect”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT