Sport

Mihai Stoica, ironii la adresa organizatorilor partidei Silkeborg – FCSB din Conference League: ”Mda, asta e carpeta de la Jysk”

FCSB o întâlnește, joi, pe Silkeborg, în duelul suferinței din grupa B a Conference League. Mihai Stoica nu e mulțumit de suprafața de joc.
06.10.2022 | 09:50
Mihai Stoica ironii la adresa organizatorilor partidei Silkeborg  FCSB din Conference League Mda asta e carpeta de la Jysk
Managertul general al FCSB este nemulțumit de suprafața de joc a stadionului Jysk Park pe care roș-albaștrii o vor întâlni pe Silkeborg. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB o înfruntă pe Silkeborg, în Conference League, fără șapte titulari, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, și pe o suprafață de joc care îl nemulțumește total pe managerul general al roș-albaștrilor Mihai Stoica.

Terenul sintetic de la Silkeborg, o problemă în plus pentru FCSB

Fotbaliștii lui Nicolae Dică au efectuat, miercuri seara, antrenamentul oficial înaintea partidei cu Silkeborg din etapa a treia din grupa B a Conference League.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în returul cu Viking, din Norvegia, meciul se va disputa pe o suprafață sintetică, deloc pe placul managerului general al vicecampioanei, Mihai Stoica.

Oficialul roș-albaștrilor a participat alături de fotbaliști și staff-ul tehnic la antrenamentul oficial și și-a exprimat nemulțumirea față de starea proastă a suprafeței de joc: ””Mda, e carpeta de la Jysk”, a reacționat Stoica, citat de gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Majoritatea arenelor din campionatele nordice au montată un astfel de gazon, lucru care îngreunează de cele mai multe ori jocul echipelor vizitatoare, obișnuite să evolueze pe suprafețe naturale.

La precedenta experiență pe teren sintetic, în returul Viking – FCSB 1-3, trupa lui Nicolae Dică a avut o evoluție excelentă la capătul căreia a obținut calificarea în grupele Conference League, după ce pierduse meciul tur cu 1-2.

ADVERTISEMENT

Publicul, al treilea adversar pentru FCSB

Roș-albaștrii vor trebui să treacă în partida de joi nu doar medaliata cu bronz în precedenta ediție a campionatului din Danemarca, ci și peste problemele cauzate de starea gazonului artificial și de atmosfera din tribune.

Gazdele au epuizat toate tichetele puse în vânzare pentru meciul cu FCSB, astfel că micuța arenă ”Jysk Park” va fi plină ochi, iar fanii nordici sunt recunoscuți pentru susținerea pe care o arată echipelor favorite.

ADVERTISEMENT

Jucătorii și oficialii de la FCSB s-au arătat, însă, optimiști înaintea meciului de la Silkeborg și speră să repete rezultatul de la precedenta experiență în nordul Europei, când s-a impus cu 3-1 la Stavanger, în play-off-ul Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „2” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT