Sport

Mihai Stoica, ironii la adresa rivalei CFR Cluj după Supercupa României: ”Eu țin cu Sepsi de mic!”

CFR Cluj a pierdut Supercupa României în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, motiv pentru Mihai Stoica să lanseze o serie de ironii la adresa campioanei.
10.07.2022 | 10:37
Mihai Stoica ironii la adresa rivalei CFR Cluj dupa Supercupa Romaniei Eu tin cu Sepsi de mic
CFR Cluj, ironizată de Mihai Stoica după înfrângerea din Supercupa României
ADVERTISEMENT

Deși au condus cu 1-0 încă din startul meciului, clujenii au fost învinși, scor 1-2. Golul victoriei covăsnenilor a fost reușit de Mario Rondon, fost jucător la formația lui Dan Petrescu.

CFR Cluj, ironizată de Mihai Stoica după înfrângerea din Supercupa României

Înfrângerea suferită de CFR Cluj în Supercupa României a fost minge ridicată la fileu pentru managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, care nu a ratat ocazia de a-i ironiza pe rivalii din Gruia.

ADVERTISEMENT

”A fost lume multă la meci? (n.r. – la Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi) Arhiplin? Nu chiar arhiplin… semiarhiplin. Eu țin cu Sepsi de mic! Rondon mi-a plăcut mereu, a înscris împotriva fostei echipe”, a declarat oficialul ”roș-albaștrilor”.

FCSB nu și-a stabilit un prim ”11”

După ”înțepăturile” către CFR Cluj, Mihai Stoica s-a arătat uimit de numărul mare de spectatori prezenți la meciul amical pe care FCSB l-a jucat în deplasare cu Oțelul Galați și pe care l-a câștigat cu 1-0.

ADVERTISEMENT

”Mă așteptam să fie afluență de public, dar nici chiar așa. M-am uitat la un moment dat, erau oameni afară, care nu mai aveau loc în stadion. E ceva ieșit din comun. S-au întâlnit două echipe care au suporteri.

Mereu am început foarte prost ultimele sezoane, n-aș vrea să fim pe aceeași linie, să încercăm să reparăm ceva greșit. Sper să începem bine. N-aș zice că s-a conturat un prim ’11’, pentru că am avut mulți jucători accidentați. Începe cam devreme sezonul pentru noi”, a spus managerul general.

ADVERTISEMENT

FCSB, victorii pe linie în amicale

Suporterii celor de la Oțelul au umplut stadionul la meciul amical cu FCSB și au creat o atmosferă ca în zilele bune, cu valuri mexicane, în timpul partidei. ”Roș-albaștrii” nu a fost primiți cu flori și lauri la Galați, iar atmosfera a fost încinsă și pe teren, unde cele două echipe au jucat extrem de dur.

Formația lui Toni Petrea a câștigat toate meciurile amicale disputate în această vară. După 6-0 cu FC Sfîntul Gheorghe și 6-1 cu Zimbru Chișinău, pentru FCSB au urmat victorii la limită cu 1-0 cu CS Mioveni și Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Pentru vicecampioana României urmează debutul în noul sezon din SuperLiga. FCSB va întâlni în prima etapă, pe teren propriu, nou promovata Universitatea Cluj. Meciul este programat duminică, 17 iulie, de la ora 21:30.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT