Fotbal intern

Mihai Stoica, ironii la adresa Universității Craiova după CFR Cluj – Astra 1-0. Mesajul postat de oficialul FCSB-ului. FOTO

31.03.2019 | 10:29
Mihai Stoica ironii la adresa Universitatii Craiova dupa CFR Cluj  Astra 10 Mesajul postat de oficialul FCSBului FOTO

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă azi, de la ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar Mihai Stoica a lansat o nouă ironie la adresa oltenilor după ce CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0 în fața Astrei Giurgiu.

Mihai Stoica, ironii la adresa Universității Craiova după CFR Cluj – Astra 1-0

Directorul sportiv al vicecampioanei României i-a ironizat pe cei de la Universitatea Craiova, după ce oltenii au acuzat că meciul disputat de FCSB pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-0, ar fi fost blat. Mihai Stoica i-a întrebat pe olteni dacă nu ar trebui să sesizeze Comisia de Disciplină din cadrul FRF și despre acest joc.

“Ar mai încăpea o sesizare de pe Jii?”, este mesajul postat de Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, pe pagina sa de Facebook, imediat după ce arbitrul a fluierat finalul meciului dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, scor 1-0.

Mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său de Facebook prin care o ironizează pe Universitatea Craiova

Becali i-a taxat și el pe olteni

Și Gigi Becali i-a luat la rost pe olteni prin intermediul FANATIK. “Îmi pare rău de Mihai Rotaru. Am rămas cu un gust amar. Nu vreau să spun, dar Rotaru să nu uite că el a luat echipa Craiovei gratis, Dacă vor să câștige titlul, să îl câștige pe teren, nu cu tertipurile astea.”

Partida dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă azi, de la ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe Arena Națională. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.