Fotbal intern

Meme Stoica a fost la Palat să îşi dea demisia de la FCSB! Gigi Becali pentru FANATIK: „E prietenul meu. Nici mort nu pleacă!” EXCLUSIV

31.07.2019 | 14:10
Meme Stoica a fost la Palat sa isi dea demisia de la FCSB Gigi Becali pentru FANATIK E prietenul meu Nici mort nu pleaca EXCLUSIV

Mihai Stoica e decis să meargă azi la Palat la Gigi Becali pentru a-și prezenta demisia. De acest lucru l-a anunțat pe patronul FCSB în noaptea de după eșecul cu FC Botoșani, dar Becali a încercat atunci să calmeze lucrurile și i-a transmis lui Meme să se mai gândească. A mai trecut o zi de atunci și Stoica pare decis să meargă pe decizia sa inițială. Vrea să-și dea demisia! Va merge la Palat să-i comunice lui Gigi ce a hotărât.


UPDATE, 31 IULIE, ORA 14:50. La Palat, Gigi Becali a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Mihai Stoica, după ce directorul sportiv a vrut să demisioneze: “Asta a fost după meci, imediat. După aia i-am zis: băi, băiatule, tu eşti prietenul meu, nu eşti numai angajat, ca să pleci sau ca să te dau afară. Eşti prietenul meu şi acum eşti la un moment greu şi trebuie să fiu alături de tine, nu să pleci tu când vrei. A zis că e vinovat el pentru tot ce s-a întâmplat, normal.

Am zis că el e mâna mea dreaptă acolo şi pentru că se întâmplă ce se întâmplă înseamnă că e vina lui că a ieşit ce a ieşit. A zis: Gigi, eu am demnitate, nu pot să stau în situaţia asta, eu sunt vinovat, eu am greşit, eu trebuie să plec. Şi nu l-am lăsat să plece. Acum a venit să discutăm, cu Alexandru Tudor, altele, despre ce trebuie să facă.”, a declarat Gigi Becali.


UPDATE 31 IULIE, ORA 14:11. Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre cum a reuşit să îl convingă pe Meme Stoica să rămână la FCSB: “Mihai este prietenul meu. Cum să plece? Rămâne la FCSB, nu puteam să îl las să plece”


UPDATE, 31 IULIE, ORA 13:30. Gigi Becali a reușit să-l convingă pe Mihai Stoica să rămână la FCSB. Este anunțul pe care patronul l-a făcut la Palat, unde s-au întâlnit cei doi.


UPDATE, 31 IULIE, ORA 12:40. Mihai Stoica este acum la Palatul lui Gigi Becali și i-a transmis acestuia că e decis să demisioneze. Patronul FCSB nici nu vrea să audă de intenția lui Meme! „Nici mort nu pleci!”, i-ar fi zis Gigi. Din informațiile de ultimă oră ale FANATIK, Gigi Becali e aproape să-l convingă pe Stoica să rămână.


Mihai Stoica își dă demisia de la FCSB! Nici nu a mai venit miercuri la bază

În cursul dimineții de miercuri, FCSB a avut conferința de presă dinaintea meciului cu armenii de la Alașkert, urmată apoi de antrenamentul deschis presei în primele 15 minute. Surprinzător, Mihai Stoica nici nu a mai venit la baza de la Berceni pentru aceste activități ale clubului, lucru care nu se întâmpla în trecut.

Oficialul celor de la FCSB va merge să se întâlnească în orele următoare cu patronul Gigi Becali, pentru o discuție între patru ochi. Din informațiile FANATIK, Meme vrea să-și înainteze demisia așa cum i-a transmis lui Becali și în noaptea de luni spre marți, când cei doi au discutat peste două ore la telefon.

gigi becali meme stoica
Gigi Becali si Mihai Stoica la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti, miercuri 5 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali l-a acuzat pe Meme Stoica de ceea ce se întâmplă la FCSB în ultimele zile: „E vinovatul numărul unu!”

A doua zi după discuția în noapte dintre cei doi, Gigi Becali a ieșit la TV și a dat totul pe față. L-a acuzat pe principalul său colaborator de situația de la FCSB și a dezvăluit și intenția pe care Meme o are.

Nu mai dau bani pe jucători, gata. Aducem numai jucători liberi. Ce să fac? Îmi garantează cineva că intru în grupe? Nu! Mă protejez! Mihai Stoica e vinovatul numărul 1! El e acolo, el e omul meu, mâna dreaptă. Daca se întâmplă ce s-a întâmplat, el e primul vinovat. Ce-a păzit acolo?! Meme s-a supărat. Are demnitate, vrea să-şi dea demisia. Nu-i vorba de demisie aici, e prietenul meu. Prietenii se apără între ei şi se protejează. El e prietenul meu şi îl protejez”, a declarat Becali la PRO X.