Sport

Mihai Stoica l-a distrus pe Julian Nagelsmann după ce a fost dat afară: „Nu poți să faci Football Manager la Bayern Munchen”

Mihai Stoica l-a distrus pe JulianNagelsmann după ce tehnicianul a fost dat afară de la Bayern Munchen și înlocuit cu Thomas Tuchel.
25.03.2023 | 09:53
Mihai Stoica la distrus pe Julian Nagelsmann dupa ce a fost dat afara Nu poti sa faci Football Manager la Bayern Munchen
Mihai Stoica l-a „distrus” pe Julian Nagelsmann după ce a fost dat afară de la Bayern. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că venirea lui Thomas Tuchel nu îl bucură deloc pe Pep Guardiola, în vederea dublei manșe din sferturile de finală Champions League dintre Bayern Munchen și Manchester City.

Mihai Stoica l-a „distrus” pe Julian Nagelsmann după ce a fost dat afară de la Bayern

Mihai Stoica l-a distrus pe Julian Nagelsmann după ce tehnicianul a fost demis de la Bayern Munchen, spunând că acesta încerca să facă o tactică la Bayern Munchen, similară cu cele din jocurile video: „A pierdut locul de lider în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Se apropie meciul cu Dortmund, Dortmund e în fața lor. Tuchel are un atuu important. Guardiola nu se uită cu ochi buni la venirea lui Tuchel la Bayern”.

„Bayern pare cel mai organizat club, dar nu are un profil de antrenor. Aduce antrenori atât de diferiți, n-au nicio legătură între ei, ne gândim aici la Ancelotti, Guardiola, Kovac sau Flick.

ADVERTISEMENT

Și eu m-am speriat când am văzut așezările fantasmagorice ale lui Nagelsmann. Frate, du-te la Hoffenheim înapoi, că nu poți să faci la Bayern Football Manager”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Thomas Tuchel a câștigat trofeul Champions League în fața lui Pep Guardiola

Bayern Munchen și Manchester City se vor duela în sferturile de finală ale Champions League, iar „cetățenii” țintesc să câștige pentru prima dată în istorie trofeul, însă nu vor avea o misiune ușoară.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost aproape în 2021 să pună mâna pe trofeu, însă Manchester City pierdea finala Champions League contra lui Chelsea, Kai Havertz fiind autorul unicului gol al confruntării.

Atunci, pe banca tehnică a lui Chelsea se afla Thomas Tuchel, în timp ce Pep Guardiola era antrenor la Manchester City. „Cetățenii” nu au avut multe ocazii de gol în acea finală, londonezii contracarând toate încercările adversarilor.

ADVERTISEMENT

Thomas Tuchel venea după o altă finală Champions League, dar care a fost pierdută chiar în fața lui Bayern Munchen. Atunci, el o pregătea pe PSG, iar singurul gol al finalei era marcat de Kingsley Coman, fotbalist pe care îl va avea sub comandă la Bayern.

De-a lungul timpului, Thomas Tuchel le-a mai antrenat pe: Mainz, Borussia Dortmund, PSG și Chelsea. Imediat după ce jucătorii se întorc de la meciurile echipelor naționale, Bayern Munchen va avea un duel crucial pentru lupta la titlu împotriva Borussiei Dortmund, partidă care se va juca pe „Allianz Arena”.

ADVERTISEMENT