Fotbal intern

Mihai Stoica l-a urmărit pe Darius Olaru din tribună la Chiajna – Gaz Metan 0-2. Prima reacție a jucătorului

26.04.2019 | 23:19
Mihai Stoica la urmarit pe Darius Olaru din tribuna la Chiajna  Gaz Metan 02 Prima reactie a jucatorului

FANATIK dezvăluia la mijlocul lunii aprilie că Darius Olaru a devenit din nou o țintă pentru FCSB, iar Gaz Metan i-a fixat celui mai valoros jucător al său prețul de un milion de euro. 

Mihai Stoica l-a urmărit pe Darius Olaru din tribună la Chiajna – Gaz Metan

Informația s-a confirmat la meciul Concordia Chiajna – Gaz Metan. Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a venit special la meci pentru a se convinge dacă Olaru merită sau nu un milion de euro. Jucătorul a fost cel mai bun om al meciului, pasând decisiv la golul lui Yazalde din minutul 67, iar apoi marcând chiar el în minutul 72. Olaru a recunoscut la finalul partidei că și-ar dori să plece de la Gaz Metan la vară, însă principalul său scop în acest moment este acela de a prinde lotul final pentru EURO U21.

„A fost un meci destul de greu. Nu ne-a ieșit jocul la început, au pus presiune pe noi. Dar în repriza a doua am jucat mult mai bine și am meritat victoria. Ușor, ușor revin la forma care m-a consacrat. Nu știu dacă m-a remarcat Mihai Stoica sau nu. Sper ca în vară să fac și eu pasul la o altă echipă. Aș rămâne și la Mediaș dacă s-ar lupta pentru un obiectiv măreț. Îmi doresc să ajung la Campionatul European de tineret mai întâi. Va fi greu cu Hermannstadt, e derby de județ” – a spus Darius Olaru la Digisport.

Mihai Stoica a venit sa-l vada pe Olaru, iar acesta a fost omul meciului Chiajna - Gaz Metan
Mihai Stoica a venit sa-l vada pe Olaru, iar acesta a fost omul meciului Chiajna – Gaz Metan

„Mi-aș fi dorit să fie și Mirel Rădoi în tribună, nu doar Mihai Stoica. Dar sigur îl urmărește. Îmi doresc cel mai mult pentru Darius să prindă lotul pentru Campionatul European de tineret. Mai departe, ce se va întâmpla din vară, vedem” – a spus Răzvan Pleșca la Digisport.

Tags: