Fotbal intern

Incendiar! Meme: “Borcea şi Negoiţă m-au ofertat să vin la Dinamo!” Primă uriaşă!

Interviu exclusiv cu Mihai Stoica despre viaţă, fotbal, puşcărie, cluburi, bani, Gigi Becali, familie. Cine e personajul din spatele arogantului Meme, pe FANATIK.RO.
15.11.2017 | 18:08
Incendiar Meme Borcea si Negoita mau ofertat sa vin la Dinamo Prima uriasa
ADVERTISEMENT

Managerul de la FCSB a fost ofertat de două ori de FC Dinamo Bucureşti şi de fiecare dată a refuzat. Mihai Stoica a purtat discuţii cu Cristi Borcea, apoi cu Ionuţ Negoiţă, la Rin şi povesteşte în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO cum au decurs acestea. 

“În ţară este imposibil ca cineva să-mi ofere mai mult, e complicat chiar dacă ar fi bani mai mulţi. Uite, de exemplu, am avut 200.000 de euro indemnizaţie la semnarea documentelor şi 15.000 de euro salariu net lunar de la Cristi Borcea să merg la Dinamo şi nu m-am dus.La Urziceni, da. Zece martori la momentul ăla. I-am spus: „Cristi, cum facem cu suporterii”. Şi el a zis: „Cu suporterii, rezolv eu”. „Dar cu suporterii Stelei eu nu pot să rezolv”, i-am replicat. După aia mărturisesc că m-am gândit şi am zis „gata, mă realizez pe viaţă”! Dar nu aveam cum, nu aveam…

ADVERTISEMENT

“Cu Negoiţă am vorbit în 2010”

Mă gândeam doar că va trebui să pun sacoul cu stema lui Dinamo pe piept şi era chiar o imagine de coşmar pentru mine! Nu, am mai avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă după ce am plecat de la Urziceni. Aia era altceva. Cu Cristi Borcea era în 2008, ştiu exact şi ziua, înainte de penultima etapă. Când juca Dinamo cu Steaua, ne-am întâlnit întâmplător, la meciul acela cu mitraliera. După meciul acela a fost. Cu Negoiţă am vorbit în 2010, la Rin, am fost la el, am discutat, nu am intrat în amănunte, exact când am plecat de la Unirea Urziceni. Nu vorbesc prostii”, a spus Mihai Stoica pentru FANATIK.RO.

Vezi aici prima parte a interviului cu Mihai Stoica acordat pentru FANATIK.RO