Sport

Mihai Stoica, reacție euforică după Universitatea Craiova – FCSB 0-1! Mesajul postat la finalul partidei: „S-a întâmplat și asta!”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat, în mediul online, după ce FCSB a învins-o in extremis pe Universitatea Craiova, scor 1-0.
08.05.2022 | 23:38
Mihai Stoica reactie euforica dupa Universitatea Craiova  FCSB 01 Mesajul postat la finalul partidei Sa intamplat si asta
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat, în mediul online, după ce FCSB a învins-o in extremis pe Universitatea Craiova, scor 1-0
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să se impună în fața Universității Craiova, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, prin golul marcat de Ivan Mamut, în minutul 86.

Mihai Stoica, reacție euforică după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Oficialul de la FCSB a scris, pe Facebook, faptul că a rămas fără cuvinte după victoria echipei lui Toni Petrea, din Bănie, prin care se menține în lupta pentru titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

„Niciodată n-am crezut că voi rămâne fără cuvinte.

S-a întâmplat și asta”, a scris Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook.

Toni Petrea: „Am trăit foarte intens!”

Inclusiv Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, a mărturisit că a trăit la cote maxime partida de pe „Ion Oblemenco”.

„Am trăit foarte intens. Ne așteptam la un meci dificil, am spus și înainte de joc că întâlnim o echipă care atacă și căreia îi place să aibă posesia. Am început bine meciul, dar în repriza a doua am cedat inițiativa și i-a permis echipei adverse să ne preseze în primele 15 minute.

ADVERTISEMENT

A venit un gol meritat, pe final de joc, exact când trebuie, care le-a dat turnat plumb în ghete adversarilor. De ce l-am băgat pe Mamut? Era 0-0, ce să fac? Să bag un fundaș? Normal că am băgat un atacant. Trebuia să risc în acest final.

Doar dacă n-ai treabă cu sportul ăsta ești impasibil. Mai ales că fiecare meci a fost ca o finală pentru noi în play-off, ținând cont de diferența față de CFR și amenințarea celor de la Craiova. Ceea ce mă face să fiu foarte bucuros e că am câștigat destule meciuri.

ADVERTISEMENT

Coman a simțit o contractură, sperăm să nu fie nimic grav. Mi-as spus că mai bine iese ca să nu se agraveze. Ianis Stoica a jucat 45 de minute, nu e nicio problemă.

Tavi Popescu nu e o scădere de formă, adversarii știu valoarea lui și i-au acordat o atenție deosebită. A fost mereu dublat, a avut mereu doi-trei jucători lângă el. Nu e vorba de o scădere formă, poate o stare de oboseală, că a jucat destul de mult pentru vârsta lui și a jucat doar meciuri de intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

Tănase a cerut schimbare, dar folosisem cele 3 momente și i-am spus să tragă de el. E un jucător polivalent și ne ajută. Mi-aș fi dorit să avem un scor mai bun din prima repriză, dar e bine că jucătorii noștri cred până la final că pot câștiga”, a declarat Toni Petrea, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT