Fotbal intern

Mihai Stoica, laude pentru Rusescu! ”Nu e ciorbă reîncălzită, e caviar”

07.08.2018 | 22:22
Mihai Stoica laude pentru Rusescu Nu e ciorba reincalzita e caviar

Managerul sportiv al aclubului FCSB, Mihai Stoica, l-a lăudat pe atacantul Raul Rusescu, care a revenit în această vară la formația ”roș-albastră”. Deși nu a jucat în ultimul an la formația turcă Osmanlispor, oficialul stelist a precizat că Rusescu este într-o formă fizică foarte bună.

”Vă daţi seama că e departe de a avea forma sportivă. Fizic, stă bine. Testele pe care le-a dat au arătat că nu are probleme din punct de vedere sportiv. Dar ştiţi că, mai ales la un atacant, cea mai importantă e forma sportivă. Iar chestia asta cu ciorba reîncălzită, vreau să spun doar că a fost o exprimare nefericită. Sânmărtean ştie foarte bine că mă referam şi la altceva, iar aici nu e vorba de ciorbă reîncălzită, pentru că Rusescu a fost şi e caviar. Iar caviarul se păstrează la rece. N-am auzit pe nimeni să îl încălzească”, a declarat oficialul FCSB la plecarea spre Croația.

Mihai Stoica, laude pentru Rusescu: ”A făcut niște alegeri nefericite”

”Uitaţi-vă că are baby face. Azi mă uitam la antrenament şi, la un moment dat, l-am confundat cu un junior. Nu pare că ar fi trecut anii peste el. Din păcate, el a făcut nişte alegeri cel puţin nefericite”, a spus Mihai Stoica, care l-a lăudat pe Raul Rusescu.

Oficialul FCSB a afirmat că-l așteaptă pe Rusescu în formă maximă la meciurile din grupele Europa League: ”Eu l-am văzut jucând când la Osmanlispor, chiar şi împotriva noastră, era de departe cel mai bun atacant şi jucau alţii. Iar asta s-a probat, când a intrat şi i-a bătut singur pe Villarreal. Că n-a bătut pe Eskișehirspor, ci pe Villarreal. Am încredere mare în Rusescu, când se va pune la punct. Sper, în grupe să fie cel pe care îl aşteptăm cu toţii”.

Mihai Stoica l-a lăudat pe atacantul Raul Rusescu, care a revenit în această vară la FCSB
Mihai Stoica l-a lăudat pe atacantul Raul Rusescu, care a revenit în această vară la FCSB

Raul Rusescu a semnat luni contractul de joc cu FCSB și a fost prezentat în stilul marilor fotbaliști. Un filmuleţ cu jucătorul la antrenament a fost postat pe o reţea de socializare. Vârful, ajuns între timp la 30 de ani a semnat pe două sezoane şi va îmbrăca pentru a treia oară tricoul roş-albastru. De remarcat că atacantul va purta ce de fiecare dată tricoul cu numărul 24.

FCSB a plecat la Split pentru meciul din Europa League

Presa din Croația a anunțat transferul chiar înaintea dublei cu Hajduk Split din turul trei preliminar al Europa League. Ziariştii spun că atacantul poate aduce frica în sânul formației pregătite de Zeljko Kopic. Jurnaliștii croați și-a amintit de faptul că noul atacant al vicecampioaneri României se afla în lotul Unirii Urziceni la partida din urmă cu opt ani împotriva actualei formații a lui Steliano Filip.

Vicecampionii Ligii 1 Betano s-au deplasat la Split în cursul zilei de marţi. Lista de jucători pentru UEFA a FCSB nu îl conţine pe Raul Rusescu, cel mai nou jucător din lotul lui Nicolae Dică.

Partida dintre Hajduk Split şi FCSB, din prima manșă a turului trei preliminar al Europa League, se va disputa joi, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Tags: