Sport

Mihai Stoica le dă speranțe fanilor FCSB: „Cred că da! Venirea lui Chiricheș ar fi o lovitură de proporții”

Mihai Stoica le dă speranțe fanilor FCSB-ului cu privire la o posibilă venire a lui Vlad Chiricheș, ceea ce ar fi o lovitură de proporții.
29.05.2023 | 20:37
Mihai Stoica le da sperante fanilor FCSB Cred ca da Venirea lui Chiriches ar fi o lovitura de proportii
Mihai Stoica le dă speranțe fanilor FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României consideră că pentru vestiar, venirea lui Vlad Chiricheș ar însemna enorm, spunând despre experimentatul fundaș că este un profesionist desăvârșit.

Mihai Stoica le dă speranțe fanilor FCSB

Mihai Stoica le dă speranțe fanilor FCSB-ului și le aprinde imaginația vorbind despre o posibilă venire a lui Vlad Chiricheș în vară, pe care îl laudă pentru felul în care se antrenează și pentru seriozitatea sa.

ADVERTISEMENT

„Noi sperăm! Cred că da! Pentru noi ar fi o lovitură de proporții. Am o relație apropiată, Pintilii e nașul lui Chiri. Ar fi un câștig din foarte multe puncte de vedere. Vorbim despre ce ar putea însemna el pentru vestiar.

Dacă toți fotbaliștii din lume ar avea grijă de ei cum o face Vlad Chiricheș, am avea numai fotbaliști de 48 de ani, nu doar Miura”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

FANATIK v-a dezvăluit în exclusivitate contractul fabulos pe care Gigi Becali îl pregătește pentru a-l ademeni pe Vlad Chiricheș la FCSB, ceea ce l-ar putea transforma în cel mai bine plătit jucători din România.

  • 33 de ani are Vlad Chiricheș

„Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc!”

În aprilie 2022, Vlad Chiricheș a venit să vadă un duel dintre FCSB și CFR Cluj, făcând mai multe declarații de dragoste pentru clubul de la care a plecat în străinătate: „O să fiu în tribună, să-i susțin. Pe mulți îi cunosc, le-am urat succes. Trebuie să câștige.

ADVERTISEMENT

Pe Tavi Popescu l-am întrebat dacă e în formă, sper să facă un meci bun în această seară. Nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Dar Steaua a rămas în sufletul meu și îmi doresc să mă întorc pe finalul carierei”.

„E important ca fanii să susțină echipa, te simți împins din spate când ai toți suporterii pe stadion și nu ai cum să nu dai 110%”, a mai spus Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a venit la Steaua (actuala FCSB) în 2012 de la Pandurii Târgu Jiu, fiind vândut în 2013 de FCSB la Tottenham în schimbul sumei de 9.500.000 de euro.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Vlad Chiricheș, conform transfermarkt.com
  • 15 meciuri a jucat în Serie A Vlad Chiricheș în acest sezon (2022-2023)
ADVERTISEMENT