Sport

Mihai Stoica, liniștit înainte de Farul – FCSB: „Cred cu tărie că vom învinge!”. Cine e singurul absent al „finalei de titlu”

Mihai Stoica este liniștit înaintea meciului dintre Farul și FCSB, spunând că are încredere mare în jucători că vor câștiga duelul de la Ovidiu.
20.05.2023 | 10:24
Mihai Stoica linistit inainte de Farul  FCSB Cred cu tarie ca vom invinge Cine e singurul absent al finalei de titlu
Mihai Stoica, liniștit înainte de Farul - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României se bazează pe felul în care i-a simțit pe jucători la antrenamente și crede că aceștia dacă vor juca la fel cum au făcut-o împotriva lui Sepsi sau CFR Cluj, vor câștiga și meciul cu Farul.

Mihai Stoica, liniștit înainte de Farul – FCSB

Mihai Stoica este liniștit înaintea partidei dintre Farul și FCSB, având încredere totală în fotbaliști că pot să se impună: „Eu îi înțeleg! E foarte greu pentru ei să joace pe un teren înțesat cu steliști.

ADVERTISEMENT

Nu am nimic de reproșat celor de la Farul. Eu nici măcar nu am sunat la cei de-acolo, e un stadion foarte mic, ce să mai spui. Egalul ne încurcă pe toți, iar o victorie pe noi ne poate face să ne prezentăm la adevărata finală”.

„Am mare încredere în echipă, îi simt de la antrenamente pe jucători. Au fost căzuți după meciul cu Rapid, iar după victoria cu șansă împotriva Craiovei i-am simțit din nou cum îi simțeam înainte.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că sunt sigur, dar cred cu convingere că vom câștiga meciul ăsta. Nu fac nicio referire la adversarul nostru”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Mă interesează cum ne prezentăm noi!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că este mult mai interesat de felul în care se vor prezenta jucătorii, spunând că Malcom Edjouma rămâne singurul fotbalist indisponibil al FCSB-ului pentru finalul de sezon.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Stoica a vorbit și despre delegarea lui Radu Petrescu, despre care a spus că va arbitra imparțial și că nu își face griji în privința lui, având și garanția că în cabina VAR se află Ovidiu Hațegan:

„Mă interesează cum ne prezentăm noi și dacă ne prezentăm cum ne-am prezentat la meciurile cu Sepsi și CFR, vom fi bine Radu Petrescu arbitrează de mulți ani, e o garanție pentru mine că Hațegan e la VAR.

ADVERTISEMENT

Cum să ne avantajeze pe noi Radu Petrescu? Eu cred că el va încerca să ducă meciul cu imparțialitate. În afară de Edjouma toți sunt apți. Nu mă interesează de la ei, mă interesează ca noi să fim ăia care putem fi!”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT