Sport

Mihai Stoica, lovitură sub centură pentru Leo Strizu după declarațiile antrenorului la Fanatik SuperLiga: „Cum să stea un astfel de specimen lângă echipă? Încă mă sperie fața lui”

Mihai Stoica i-a dat o lovitură sub centură lui Leo Strizu, după declarațiile făcute de fostul antrenor al FCSB-ului la Fanatik SuperLiga.
10.03.2023 | 20:34
Mihai Stoica lovitura sub centura pentru Leo Strizu dupa declaratiile antrenorului la Fanatik SuperLiga Cum sa stea un astfel de specimen langa echipa Inca ma sperie fata lui
Mihai Stoica, lovitură sub centură pentru Leo Strizu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a venit cu o serie de jigniri dure pentru fostul său colaborator, amintind din nou de felul în care Leo Strizu a fost adus la FCSB, în urma insistențelor sale în discuțiile cu Gigi Becali, pentru că îi era milă de situația tehnicianului.

Mihai Stoica, lovitură sub centură pentru Leo Strizu

Mihai Stoica i-a dat o lovitură sub centură lui Leo Strizu, după ce fostul antrenor al FCSB-ului făcuse mai multe declarații tăioase în emisiunea FANATIK SUPERLIGA. „Unii spun ce visează sau ce cred ei. Omul a trecut printr-o tragedie, am vrut să-l ajut și mă bucur pentru că l-am ajutat până la urmă, indiferent de ce bazaconii spune el. A luat niște bani degeaba.

ADVERTISEMENT

Un om care n-a fost în fotbal ce să reproșeze? El nu știa cine e Olaru. El vorbise cu el la un antrenament și m-a întrebat pe mine cine e ăla. E Olaru, căpitanul echipei.

Săracul n-are nicio logică în ceea ce spune, mi-e milă de el. Măcar recunoaște că pentru asta lua bani, să bea cafeaua. Hai să mergem mai departe, că nu e important. Eu l-am adus pe el la FCSB, am insistat la Gigi. L-au dat afară de la Academie și de la echipa a doua, l-am rugat pe Gigi să-l mai țină, dar nu îmi convine să ajungă la prima echipă”.

ADVERTISEMENT

„Mie nu mi-a convenit ca un personaj caricatural, care nu e în stare să lege două cuvinte, care nu știe nimic, care a spus niște prostii grosolane.

Știam că are lacune, dar nu poți fi în halul ăsta de slab, nu credeam că e așa grav. Două cuvinte nu lega. Cum să țin lângă echipă un om care nu știe nimic. Normal că nu mi-a convenit să vină el la prima echipă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă ce față are, cum să stea lângă echipă!”

„Cred că la problema antrenorilor ne puteam inspira din Franța, dacă tot ne-am inspirat din Belgia și din Olanda.

O să aducem un antrenor cu licență Pro, care să nu fie formal, avem variante și îl vom anunța în câteva zile. Nu e român, a mai activat în România ca jucător. Patronul va alege din ei”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă la ăsta ce față are, pot să las un astfel de specimen să stea lângă echipă? A fost lăsat să stea, a fost o greșeală. E vinovat că începe să bată câmpii. Nu prea mă interesează când vorbește, pe mine încă mă sperie fața lui”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT