Sport

Mihai Stoica dezvăluie legătura mai puțin știută cu Marian Copilu: „Tot ce a cunoscut el a fost prin mine”

Mihai Stoica susține că el a fost cel care l-a introdus în lumea fotbalului pe Marian Copilu. Se întâmpla cu ani în urmă, pe când actualul președinte al Universității Craiova era la început de carieră.
29.01.2022 | 19:54
Mihai Stoica dezvaluie legatura mai putin stiuta cu Marian Copilu Tot ce a cunoscut el a fost prin mine
ADVERTISEMENT

Chestionat cu privire la numirea lui Marian Copilu în funcția de președinte al Universității Craiova, Mihai Stoica a dezvăluit un detaliu mai puțin cunoscut publicului larg. Mai precis, de numele său se leagă primii pași în fotbal ai omului care a adus nu mai puțin de patru titluri în vitrina CFR-ului.

Mihai Stoica susține că l-a introdus pe Marian Copilu în lumea fotbalului

Potrivit managerului general al celor de la FCSB, totul s-a petrecut cu mulți ani în urmă, pe când acesta se afla în conducerea fostei campioane Unirea Urziceni, iar Marian Copilu era doar un tânăr dornic să bată la porțile afirmării, deși nu lăsa să se întrevadă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Legătura lui Copilu cu fotbalul a fost prin mine. Când eram la Steaua eram prieteni şi venea cu noi pe la meciuri. La Urziceni venea în deplasări. După, la Steaua (n.r. actuala FCSB), tot aşa.

A avut o singură legătură cu fotbalul la Divizia C era finanţatorul echipei. Niciodată nu am ştiut ca a tânjit sa între în fotbal. Tot ce a cunoscut, a cunoscut prin mine că venea cu mine prin deplasări.

ADVERTISEMENT

Pe Dan Petrescu. de exemplu, tot prin mine l-a cunoscut. Era clar că Marian Copilu a cochetat cu ideea de a ajunge la Craiova. Acum nu ştiu rolul lui acolo”, a dezvăluit Mihai Stoica la Telekom Sport.

Avertisment pentru noul președinte al Universității Craiova: „Doar Rotaru ia decizii acolo. E un tip impulsiv”

De asemenea, oficialul roș-albaștrilor a opinat că lui Marian Copilu – cu care a rupt orice legătură în 2017, odată cu venirea acestuia din urmă la Cluj – nu-i va fi deloc ușor să lucreze cu un patron „impulsiv” și obișnuit să dețină controlul, precum Mihai Rotaru. Nici Laurențiu Reghecampf nu se află într-o situație prea bună, după înfrângerea cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Acum ceva timp a zis Mihai Rotaru că nu vine Marian Copilu și a venit. Rotaru e un tip impulsiv, știu că Rotaru și Reghe au o relație și în afara serviciului, dar nu știu cum gândește Mihai Rotaru acum.

Cu Rotaru e relația (n.r. lui Copilu)! Am înțeles că Sorin Cârțu va rămâne pe funcția onorifică, din ce spune și el. Marcel Popescu nu prea contează din ce am văzut.

ADVERTISEMENT

Nu-l văd să ia vreo decizie, deși a mai învățat ceva din fenomenul ăsta. Doar Rotaru ia decizii acolo! Deciziile lui Copilu trebuie să treacă și prin biroul lui Rotaru, asta să înțeleagă.

În România, sunt foarte muți patroni care ei conduc club. Iar ceilalți din club care sunt angajați trebuie să ia verde de la împărăție”, a mai spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Cu șapte etape rămase din sezonul regulat, Universitatea Craiova ocupă poziția a cincea în clasament, la egalitate de puncte cu Farul Constanța – care ar fi trebuit să joace sâmbătă după-amiază cu Academica Clinceni, dar meciul a fost anulat după ce ilfovenii au raportat mai multe de Covid-19 la nivelul lotului – și la trei în fața Rapidului, care ar păstra intacte șansele la play-off în cazul unei victorii cu UTA.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT