Fotbal intern

Mihai Stoica, mesaj acid după înfrângerea din derby: ”O rușine mai mare decât cea trăită duminică nu-mi amintesc”

18.02.2020 | 12:05
Mihai Stoica mesaj acid dupa infrangerea din derby O rusine mai mare decat cea traita duminica numi amintesc
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a avut un mesaj acid după înfrângerea din derby-ul cu Dinamo București, scor 1-2.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1.50 este cota pentru ”1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, mesaj acid după înfrângerea din derby: ”Ei îşi continuă tradiţia în playout”

”Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost şi dezamăgiri. Nu gen Knattspyrnufelag, dar au fost. DOAR CĂ O RUŞINE MAI MARE DECÂT CEA TRĂITĂ DUMINICĂ NU-MI AMINTESC”, și-a început Mihai Stoica mesajul după eșecul din derby.

”Nu contează că şansele la titlu au rămas intacte sau că ei îşi continuă tradiţia în playout. Contează doar că ne-am prezentat lamentabil în faţa suporterilor care s-au întors lângă noi cu elan şi speranţe. Putem să-i readucem doar dacă vom câştiga titlul”, a scris oficialul FCSB pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost și dezamăgiri. Nu gen…

Posted by Mihai Stoica on Tuesday, February 18, 2020

”Schimbare de atitudine, valoare este”

”E MOMENTUL ZERO. Prestaţia lui Planic, venirile lui Miron şi Adi Petre, precum şi revenirile lui Ovidiu Popescu şi Panţîru pot aduce ceea ce a lipsit”, a continuat Mihai Stoica.

”Motivaţie, determinare, sacrificiu. Schimbare de atitudine. Pentru că valoare este. Cine nu crede, să revadă rezumatele jocurilor cu Viitorul şi Craiova din decembrie”, a încheiat oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a cântat alături de fani împotriva rivalilor de la Dinamo

Dinamo a învins FCSB, scor 2-1, în derby-ul etapei a 25-a din campionatul intern. Golurile ”câinilor” au fost marcate de Sin (37) și Lazăr (62), în timp ce pentru ”roș-albaștri” a înscris Tănase (45+9 penalty).

Jucătorii FCSB-ului au avut parte de o surpriză la ultimul antrenament înaintea derby-ului cu Dinamo. Facţiunea “Skins Berceni” şi Peluza Roş-Albastră i-au vizitat pe elevii lui Vintilă și au creat o atmosferă incendiară la baza de la Berceni. Mihai Stoica a cântat alături de galerie împotriva rivalilor, imaginile fiind demenţiale.

ADVERTISEMENT

PCH, ironii la adresa oficialului FCSB

La scurt timp după vizita fanilor, oficialul celor de la FCSB a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a dezvăluit că rămâne un fanatic al peluzei, un suporter care trăiește pentru meciurile cu echipa din ”Ștefan cel Mare”.

La doar câteva ore de la ofensiva roș-albastră, dinspre partea rivală a venit replica. Peluza Cătălin Hîldan a lansat un contraatac dur în direcția lui Mihai Stoica, cu o serie de ironii clasice.

ADVERTISEMENT